Stiai ca articulatiile tale sunt supuse aceluiasi proces de imbatranire ca si pielea ta?

Odata cu inaintarea in varsta sau in urma unei accidentari, ele pot pierde din functionalitate si pot reduce mobilitatea.

Fiecare dintre noi ar trebui sa acorde o atentie deosebita sanatatii articulare, fie ca are articulatii puternice, fie ca prezinta o vulnerabilitate la acest capitol. De-a lungul timpului, pana si articulatiile sanatoase se pot deteriora.

Nu astepta sa fii pus in situatia de a alege un tratament pentru osteoartrita. Nu e mai simplu sa eviti de la inceput problemele articulare si sa-ti mentii ritmul de viata la cote maxime?

Glucozamina vegetala este un produs special conceput pentru a stopa degradarea cartilajului si efectele negative pe care aceasta le are asupra corpului si calitatii vietii.

Am 63 de ani si acum 7 ani am avut dureri groaznice de genunchi, in asa fel incat nu mai puteam sa flexez picioarele, adica sa merg. Am facut foarte multe tratamente cu antiinflamatoare. Am facut si fizioterapie, si degeaba, ma dureau la fel. Acum 7 ani m-a oprit pe strada o doamna in varsta, care avea 80 de ani si m-a intrebat daca ma dor picioarele, vazandu-ma cat mergeam de incet si cu pauze. Mi-a dat un sfat extraordinar pe care l-am urmat 12 saptamani si de atunci nu am mai avut probleme la genunchi, nu ma mai dor absolut deloc. Nu imi vine sa cred nici acum cand ma gandesc cat de usor si ieftin este tratamentul. Daca aveti incredere intr-o persoana de 63 de ani, faceti si dvs. ce m-a invatat pe mine doamna. O tableta de Glucozamina Vegetala pe zi, impreuna cu Acid Hialuronic.” Mihaela

Daca suferi deja de osteoartrita sau ai dureri la nivel articular, glucozamina intervine pentru a stopa procesul de degradare.

Un studiu publicat recent in The New England Journal of Medicine sustine faptul ca, in cazul pacientilor care sufera de osteoartrita, prescrierea glucozaminei vegetale are aceleasi efecte precum o operatie la nivelul articulatiilor.

Studiul s-a efectuat pe 172 de pacienti, dintre care jumatate au suferit o interventie chirurgicala, iar cealalta jumatate a fost tratata cu glucozamina vegetala.

Glucozamina vegetala Premium 750mg de la Cosmo Pharm(R) este un produs de inalta calitate ce contribuie la sanatatea si buna functionare a articulatiilor, se absoarbe si patrunde usor in articulatii si incepe de la primele administrari sa lucreze la fortificarea cartilajului articular.

Efectele sale sunt pe termen lung, datorita capacitatii de prevenire a degradarii articulare, repara cartilajele afectate de uzura, efort si traumatisme. Reduce efectele adverse ale medicamentelor antiinflamatoare de natura renala, hepatica si alergica.

Pentru prevenirea artrozei, se recomanda administrarea a 1-2 tablete de glucozamina pe zi.

Pentru maximizarea efectelor benefice se recomanda administrarea concomitenta cu Acid Hialuronic Premium de la Cosmo Pharm(R), care creste absorbtia acestuia in tesut si actioneaza cu eficienta sporita pentru un aspect tanar si tonifiat al pielii, parului si unghiilor, pentru ochi sanatosi, articulatii si muschi puternici.

Acidul Hialuronic este o proteina prezenta in mod natural in organismul uman, regasindu-se in tesutul conjunctiv si epitelial. O concentratie marita a acidului hialuronic gasim in articulatii si lichid sinovial si in valvele inimii, la nivelul cristalinului si, nu in ultimul rand, in piele.

Concentratia acidului hialuronic in organism scade odata cu inaintarea in varsta.

Procesul imbatranirii precum si durerile articulare sunt in stransa legatura cu aceasta deficienta. Efectele scaderii progresive a concentratiei in organism pot fi eficient prevenite prin aport suplimentar.

O lunga perioada de timp, medicii specialisti au recomandat forma de administrare externa a acidului hialuronic in tratamente cosmetice, insa studii recente au relevat ca acesta este mai eficient atunci cand se administreaza intern (actioneaza astfel din interior), oferind un aport constant de substanta necesara pentru mentinerea structurilor pielii, articulatiilor si, implicit, a tineretii organismului.

Stopeaza procesul de degradare a cartilajului articular si asigura mobilitatea articulatiilor. Nu lasa durerile articulare sa te tina din drum!