Supliment naturist pentru Alzheimer, dementa si alte afectiuni cerebrale

Persoanele diagnosticate cu afectiuni grave precum Alzheimer, dementa senila sau care au suferit accidente vasculare, traumatisme ori interventii chirurgicale sau care se confrunta cu probleme de memorare, concentrare au la dispozitie acum Cebraoptim, un remediu naturist revolutionar, ce ajuta la refacerea functiilor cerebrale si cognitive, gratie ingredientelor regasite in compozitie.

Realizat pe baza de Citicolina, Gingko Biloba ori Bacoppa monieri, dar si coenzima Q10, acest remediu naturist nu doar ca are rolul de a mentine echilibrul osmotic, adica concentratia ionilor de sodiu, potasiu, calciu si magneziu, insa reduce edemele cerebrale cauzate de accidente vasculare, traumatisme si, in plus, previne demielinarea, ceea ce inseamna ca impiedica pierderea stratului de mielina responsabil cu protejarea si hranirea celulei nervoase.

Cebraoptim are proprietatea de a creste capacitatea de invatare, memorare si redare a informatiilor, a fluiditatii verbale si chiar a concentrarii, dar si de a imbunatati starea emotionala, gratie ingredientelor active.

Ingrediente regasite in Cebraoptim:
• Citicolina – 100 mg
• Coama leului – 30 mg
• Ginkgo biloba – 10 mg
• Centella asiatica – 50 mg
• Bacoppa monierri – 50 mg
• Griffonia simplicifolia- 60 mg
• Coenzima Q10 – 30 mg
• Phosfatidyl serina – 20 mg

Cebraoptim - principalele beneficii pentru organism

Realizat de catre specialistii in medicina naturopata, Cebraoptim este un remediu suta la suta naturist, in compozitia caruia se regaseste o cantitate mare de Citicolina, ingredient ce imbunatateste sinteza de fosfatidilcolina, care face parte din materia cenusie a tesutului creierului. Ba mai mult, citicolina este responsabila de cresterea nivelului de acetilcolina din creier, ceea ce duce la sporirea capacitatii de memorare si de concentrare.

Gingko Biloba este un alt ingredient regasit in compozitia Cebraoptim, acesta fiind o sursa extraordinara de flavonoide si terpenoide, ce combat radicalii liberi, imbunatatesc circulatia sanguina prin faptul ca ajuta la dilatarea vaselor de sange si reduce riscul de formare a unui cheag si ajuta la functionarea optima a creierului.

De asemenea, Cebraoptim previne deteriorarea neuronilor din cauza radicalilor liberi, intrucat are un aport bogat de coenzima Q10. Ba mai mult, acest remediu naturist este indicat persoanelor care au fost diagnosticate cu Alzheimer ori dementa sau care au suferit traumatisme cerebrale, intrucat ajuta la reducerea edemelor si imbunatateste circulatia cerebrala, dar si auzul, orientarea temporo-spatiala si vazul in cazul pacientilor diagnosticati cu glaucom si cu abliopie.

Cebraoptim este indicat a fi administrat in doze de minim 3 capsule pe zi, inainte de masa. Ca sa actioneze rapid, este indicat ca pilulele sa fie inghitite cu o cantitate mare de apa.
Mai multe detalii despre afectiunile cerebrale si cum va poate ajuta Cebraoptim pe site-ul oficial www.cebraoptim.ro