Resveratrol: Sursa naturala a longevitatii

Cu totii ne dorim o viata lunga si sanatoasa, care sa nu fie afectata de imbatranirea prematura. O alimentatie sanatoasa, un stil de viata echilibrat si activ sunt principalii factori pentru combaterea imbatranirii premature.

Totusi, conditiile epocii moderne fac dificila atingerea unui mod de viata sanatos, impunandu-se in acest sens ajutorul oferit de natura.

Resveratrolul este o substanta cu puternice proprietati antioxidante, descoperita in anii 40 de catre un cercetator japonez. Identificata initial intr-o planta toxica si apoi in struguri rosii, afine, mure, coacaze, prune, varza rosie sau boabe de fasole rosie, resveratrolul a devenit un ingredient de baza in industria cosmetica datorita efectelor sale uimitoare antiaging.

Trans-resveratrolul, forma cea mai activa a resveratrolului, este un aliat important in prevenirea afectiunilor cardiovasculare si cerebrale. Totodata, ajuta la mentinerea in limite normale a tensiunii arteriale si are caracteristici anti-cancerigene.

Resveratrolul, un miracol pentru mentinerea sanatatii inimii si a tineretii

Resveratrolul este unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, fiind de 4-5 ori mai puternic decat beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decat Vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat Vitamina C.

Resveratrolul nu se rezuma doar la actiunea asupra pielii, ci se extinde si asupra celorlalte organe. Acest minunat antioxidant natural neutralizeaza radicalii liberi si are rolul de a preveni o mare parte dintre procesele de distrugere celulara ce conduc la aparitia semnelor imbatranirii la nivelul tuturor organelor din corp, avand capacitatea de a creste durata si calitatea vietii.

Un studiu al Harvard Medical School a demonstrat ca resveratrolul activeaza o gena a longevitatii si creste speranta de viata cu 70%.

ResVida Resveratrol de la CosmoPharm este un produs unic, exclusiv, patentat si contine resVida, cea mai pura forma de trans-resveratrol, cu o puritate de peste 99%, standard neegalat de nici o alta forma de resveratrol din lume.

ResVida Resveratrol, substanta activa produsa de DSM si prelucrata de Tishcon Corp in fabrica acreditata GMP (Maryland,USA), este singurul resveratrol testat pentru siguranta: Safety of resveratrol with examples for high purity, transresveratrol, resVida”(Edwards JA, Beck M, Riegger C, Bausch J.,2011).

In urma mai multor cercetari si prin metode ce ulterior au fost patentate, s-a reusit izolarea si ultra purificarea (peste 99%) izomerului trans-resveratrol. Extractia, izolarea si ultrapurificarea izomerului trans sunt procese extrem de costisitoare, majoritatea producatorilor preferand sa lase extractul in forma sa initiala.

Beneficii principale ResVida Resveratrol

• ResVida Resveratrol ofera protectie cardiovasculara si cerebrala.
• Sustine integritatea si functia normala a miocardului si a valvelor.
• Ajuta la reducerea agregarii plachetare i menine buna functionare a circulatiei periferice.
• Mentine valorile normale ale colesterolului si ale tensiunii arteriale.
• Regleaza metabolismul lipidelor din ficat si distruge tesutul adipos in exces.
• Puternic antioxidant, actioneaza impotriva efectelor radicalilor liberi la nivelul intregului organism, intarzie procesele naturale de imbatranire (efect anti-aging) si sustine longevitatea.
• Se asociaza cu succes chimio si radioterapiei.

ResVida Resveratrol este recomandat in: afectiuni cardiovasculare (hipertensiune arteriala, angina pectorala), afectiuni hepatice (steatoza hepatica, hepatita, ciroza, intoxicatii), hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie, circulatie periferica deficitara, terapii antitumorale etc.

COSMO PHARM iti aduce Sanatate din natura!