Tu stii cat esti de sanatos?

Este mult mai usor sa prevenim decat sa tratam orice fel de afectiune; de aceea, analizele medicale sunt deosebit de importante si este recomandat sa fie urmate pentru buna functionare a lucrurilor. Orice afectiune necesita o diagnosticare precisa si apoi un tratament.

Veridia va pune la dispozitie servicii medicale de specialitate in diverse specialitati medicale precum ginecologie, neurologie, cardiologie, alergologie, pneumologie si dermatologie.

Analize si consultatii in specialitatea Obstetrica/Ginecologie

Fiecare etapa din viata unei femei este unica. Analizele medicale si frecventa cu care o femeie trebuie sa mearga la medicul ginecolog, pentru a avea grija de sanatatea ei reproductiva, depind de o varietate de factori precum varsta femeii, profilul de sanatate sau istoricul familial.

Analizele de obstetrica-ginecologie sunt recomandate oricarei femei, iar pentru a trata din timp orice problema, iti recomandam sa iti faci analizele oferite de medicii nostri profesionisti de la Clinica Veridia.

Consultatii in specialitatea Neurologie

Neurologia este o ramura speciala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor organice care afecteaza sistemul nervos central sau periferic. In viata de zi cu zi intampinam oboseala si stres la locul de munca.

Deseori exista posibilitatea sa avem tulburari de vedere sau senzatie de furnicaturi. Pentru a diagnostica si a preveni din timp o posibila anomalie la nivel neurologic, Clinica Veridia ofera consultatii medicale de neurologie, iar medicii nostri profesionisti va vor supune unor teste amanuntite pentru detectarea oricarei afectiuni.

Consultatii in specialitatea Cardiologie

Inima este un organ supus la mult stres, de aceea este important sa fiti informat cu privire la factorii de risc si la preventia bolilor cardiace.

Factori de risc precum fumatul, alimentatia bogata in grasimi, sedentarismul, consumul de alcool, stresul excesiv sau factorii genetici joaca un rol deosebit de important in starea de sanatate a inimii tale.
Clinica Veridia ofera consultatii si analize pentru a preveni si trata orice afectiune cardiaca.

Analize de Alergologie

Alergiile reprezinta una dintre cele mai frecvente boli cronice in toata lumea.
Daca suferi de alergie, sistemul tau imun reactioneza la anumite substante pe care le inhalezi, atingi sau mananci. Substantele care determina o reactie alergica se numesc alergeni.

Cei mai frecventi alergeni sunt parul animalelor de casa, praful, polenul, mucegaiurile sau anumite alimente. Pentru a diagnostica in mod corect si a ii permite medicului sa faca cea mai buna interventie terapeutica, sunt foarte importante testele de alergologie.

Clinica Veridia dispune de analize de alergologie decontate de catre casa de asigurari, gratuite, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, pentru ca tu sa te bucuri de cea mai buna viata.

Consultatii de Pneumologie

Pneumologia este o ramura a medicinei care studiaza aparatul respirator in conditii normale si patologice. Pneumologia include depistarea, diagnosticarea, tratarea si recuperarea bolnavilor care sufera de boli ale aparatului respirator prin mijloace nechirurgicale.

Daca problemele la nivelul plamanilor nu te lasa sa te bucuri de viata, apeleaza cu incredere la consultatiile oferite de catre Clinica Veridia, gratuite, cu bilet de trimitere de la medicul de familie si decontate de casa de asigurari.

Consultatii Dermatologice

Consultatia dermatologica te va ajuta sa afli mai multe despre tipul de piele pe care il ai si despre ingrijirea sa corecta. Specialistii dermatologi de la Clinica Veridia vor evalua starea pielii tale, efectuand o consultatie generala si vor pune un diagnostic acolo unde este cazul sau vor indica pasii urmatori pentru a mentine sanatatea si frumusetea pielii tale.

Clinica Veridia dispune de consultatii dermatologice decontate de catre casa de asigurari, gratuite, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.
Pentru ca tu sa te simti bine in pielea ta!