Aliatii naturali impotriva trombilor si cheagurilor de sange

Japonezii sunt cei mai longevivi locuitori ai planetei. Aceasta performanta este atribuita dietei lor traditionale, care se bazeaza pe consumul ridicat de preparate din soia. Milenara experienta culinara japoneza a oferit medicinei o sursa de hrana terapeutica surprinzatoare. Este vorba despre „natto”, un fel de mancare din boabe de soia fierte si fermentate, care a atras recent atentia intregii lumi.

In medicina japoneza, Nattokinaza joaca un rol important de peste 1000 de ani, fiind folosit ca remediu principal pentru afectiuni ale aparatului cardiovascular datorita actiunii sale de curatare a vaselor de sange, de scadere a tensiunii arteriale, de a reduce a colesterolul „rau” LDL si de a creste nivelul colesterolului „bun” HDL.

Astfel, acesta contribuie la cresterea capacitatii naturale a organismului de a lupta impotriva formarii cheagurilor de sange, dizolvand fibrina, prin stimularea productiei naturale de plasmina si altor agenti anticoagulanti in organism. Datorita proprietatii sale de a stimula productia endogena de plasmina, Nattokinaza ajuta la reducerea fibroamelor si a cheagurilor de sange.

Serrapeptaza, obtinuta prin fermentatia controlata a tulpinilor nepatogene ale bacteriei Serratia, are proprietati remarcabile fibrinolitice. Acesta dizolva depunerile de fibrina si reduce inflamatiile, fiind un excelent adjuvant atat in drenarea fluidelor acumulate in jurul plagilor, cat si in mentinerea sanatatii inimii si a vaselor de sange.

Nattokinaza si Serrapeptaza sunt enzime proteolitice unite sub forma unui supliment alimentar revolutionar, de ultima generatie. Cele doua enzime proteolitice, care dau numele acestui produs, sunt recunoscute pentru efectele lor terapeutice impresionante si pentru remarcabilele proprietati antiinflamatorii.

Nattokinaza si Serrapeptaza contribuie activ la scaderea riscului formarii cheagurilor de sange la nivel cardiovascular, cerebral, renal, hepatic, datorita proprietatilor anti-trombotice.

Tulburarile de circulatie periferica pot conduce la afectarea intregului organism, cu implicatii directe in producerea unui atac de cord sau a unui accident vascular cerebral, depistarea, tratarea si indeosebi prevenirea acestor tulburari sunt esentiale in viata fiecaruia dintre noi.

Alaturi de Nattokinaz, Serrapeptaza actioneaza sinergic pentru o eficienta sporita in protejarea sistemului circulator, reducerea inflamatiilor, pastrarea presiunii arteriale normale si reglarea colesterolului.

Nattokinaza Serrapeptaza este un supliment natural cu actiune complexa in functionarea optima a creierului, inimii, ficatului, rinichilor si ale membrelor, cu un puternic impact in combaterea starilor precum oboseala, ameteli, pierderi de memorie, lipsa apetitului, scaderea brusca in greutate, modificari ale nuantei pielii, umflarea membrelor, varice, crampe.

Beneficii

• Contribuie la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular;
• Impiedica formarea cheagurilor de sange si imbunatateste circulatia sangelui;
• Protejeaza vasele de sange;
• Mentine nivelul normal al colesterolului si presiunii arteriale;
• Favorizeaza eliminarea mucusului la nivelul cailor aeriene si a sinusurilor;
• Dreneaza fluidele acumulate in jurul plagilor si ajuta la inlaturarea cicatricilor, vanatailor si umflaturilor;
• Contribuie la amplificarea actiunii specifice a antibioticelor.

La COSMO PHARM, ne preocupam sa-ti aducem Sanatate din Natura!

Vezi aici lista completa de beneficii si descrierea completa a produsului.