Visezi deja la vacanta? Nu lasa raul de miscare sa-ti strice planurile

Zilele calde si senine ti-au trezit cheful de calatorii. Inchizi ochii si te visezi in masina, muzica preferata se aude in boxe, vantul iti gadila pielea prin geamul usor coborat, iar mintea imagineaza deja locurile pe care urmeaza sa le descoperi.

Exista totusi o problema. Raul de miscare, care iti strica de multe ori placerea de a calatori cu masina.

Ce inseamna raul de miscare

Practic, creierul primeste semnale contradictorii de la ochi si urechi. Daca te uiti la podea in momentul in care esti intr-o masina sau intr-un autobuz, ochii iti spun ca nu te misti.

Cu toate acestea, urechile transmit creierului ca te misti. Una dintre modalitatile prin care poti evita aceasta senzatie este sa te uiti pe geam, in departare, determinand astfel sincronizarea dintre ochi si urechi.

In cadrul unui studiu, raul de masina a fost asociat cu raspunsul creierului la senzatia de otravire. Cercetatorii au afirmat ca, atunci cand ne aflam in masina, creierul primeste mesaje contradictorii despre mediul inconjurator, similar cu efectele otravirii.

Vomitatul este cea mai usoara metoda prin care organismul poate elimina neurotoxinele si otrava.

Desi calatorim cu masina, toate simturile trimit catre creier mesajul ca trupul stationeaza.

In acelasi timp, creierul stie ca ne miscam in spatiu cu o anumita viteza, datorita senzorilor de echilibru ce se regasesc in urechea interna.

Lichidul din tuburile senzorului de echilibru incepe sa se miste, indicand ca trupul se misca, dar in acelasi timp este nemiscat.

Talamusul este cel care analizeaza informatia, insa uneori ajunge la concluzia ca organismul a fost otravit. Privitul pe fereastra poate ajuta deoarece asigura creierul ca de fapt corpul se misca.

Cititul unei harti sau al unei carti poate convinge creierul ca trupul nu este in miscare.

Cum sa iti pastrezi stomacul usor?

In primul rand este important sa elimini, pe cat posibil, factorii care agraveaza starea de greata: relaxeaza-te, hidrateaza-te, mananca putin si des si evita „alimentele care nu iti pica bine”.

Ca sa-ti pastrezi stomacul usor in timpul calatoriei, alege EMETIX, o formula naturala si sigura ce combina extractul de ghimbir si vitamina B6, fiind special dezvoltata pentru a combate starile de greata si voma.

Ghimbirul este de departe in topul solutiilor utilizate pentru a combate greata si voma. Acest condiment actioneaza ca un tonic digestiv, fiind una dintre cele mai eficiente solutii pentru stimularea digestiei.

Ghimbirul favorizeaza trecerea rapida a continutului gastric in intestin, indepartand astfel una dintre cauzele ce contribuie la aparitia disconfortului abdominal.

Extractul de ghimbir din compozitia EMETIX este standardizat in gingerol, fiind de 10 ori mai concentrat decat pulberea de ghimbir folosita drept condiment si te va ajuta astfel „sa iti pastrezi stomacul usor”.

Vitamina B6 este binecunoscuta pentru ameliorarea starilor de greata si voma. Vitamina B6 creste tonusul general al organismului si are actiune benefica asupra sistemului nervos.

Datorita combinatiei unice dintre extractul de ghimbir si vitamina B6, EMETIX „pastreaza stomacul usor”, reduce si amelioreaza starile de greata si voma.

Pentru copii, alege Alinan Emetix, aceeasi combinatie unica de vitamina B6 cu extract standardizat de ghimbir, doar ca sub forma de suspensie orala.

Alinan Emetix este conceput special pentru copii incepand cu varsta de 2 ani pentru a combate natural starile de greata si vomapentru a combate natural starile de greata si voma.