Spune adio asteniei de primavara!

Te simti greu, obosit si lipsit de energie? Ai o stare generala proasta sau suferi de schimbari bruste de dispozitie? Vrei sa dai jos kilogramele accumulate peste iarna? Solutia problemelor tale este urmatoarea: ai nevoie de o cura de detoxifiere.

Detoxifierea este menita sa acorde un timp de ragaz aparatului digestiv, sa stimuleze activitatea ficatului, a splinei si bilei. Gandeste-te la detoxifiere ca la o pauza pe care o oferi organismului dupa o iarna in care ai consumat, cel mai probabil, alimente procesate.

Iata cativa pasi simpli pentru a-ti curata organismul de toxine. Poti alege sa introduci cate un obicei nou pe saptamana sau poti alege masurile care rezoneaza cu situatia ta actuala:

-renunta la alimentele care iti suprasolicita ficatul si sistemul digestiv. Poate ca esti un impatimit al dulciurilor sau poate ca mananci multe prajeli sau poate ca frigiderul tau e plin de alimente procesate.

Inlocuieste aceste obiceiuri alimentare nesanatoase cu fructe, dulciuri fara zahar preparate in casa (vei gasi o sumedenie de retete delicioase pe internet).Consuma multe legume proaspete si salate.

-elimina cafeaua si bauturile carbogazoase si incearca energizante naturale: sucuri de fructe (mai ales spanacul), cicoarea, ceaiul verde etc.

-Iti poti incepe dimineata cu apa calduta in care adaugi putin suc de lamaie pentru a stimula sistemul digestiv. Sau, poti consuma sucuri verzi. Bucataria primaverii e plina de remedii de detoxifiere precum: stevia, spanacul, urzica etc.

-Adauga grasimi si uleiuri esentiale in dieta! Printre acestea cele mai sanatoase ar fi uleiurile din seminte de in, semintele de floarea soarelui, uleiul de masline, avocado, nuci si seminte - pentru un efect antiinflamator.

-Hidrateaza-te corespunzator: incepe cu un pahar de apa dimineata, cand te trezesti, bea apa inainte de mesele principale si de fiecare data cand ti-e sete.

-Fa miscare! Incepe cu cateva plimbari in natura, iar apoi poti creste nivelul de intensitate cu alergari in parc sau chiar exercitii cardio, pe care le poti efectua acasa sau la o sala de fitness.

-Suplimenteza-ti dieta! Stim ca nu e usor sa recuperezi rapid carentele alimentare si ca ai nevoie de solutii rapide pentru a te simti din nou plin de vitalitate! Iti recomandam pachetul Activ Plus, solutia optima pentru detoxifierea organismului si pentru recapatarea vitalitatii.

Cele doua produse, Coenzima Q10 si Inocell, actioneaza complementar si prezinta urmatoarele beneficii pentru organism:
Sustin protectia ficatului
• Detoxifica organismul
• Cresc capacitatea de aparare a organismului
• Confera energie si vitalitate
• Sprijina buna functionare a aparatului cardio vascular
• Au o puternica actiune antioxidanta si imunomodulatoare.

InoCell™ este rezultatul unor cercetari stiintifice realizate pe parcursul a peste 20 de ani de echipa de medici condusa de A. Shamsuddin, doctor in medicina, profesor de patologie din cadrul University of Maryland School of Medicine, Baltimore, SUA.

Substanta brevetata din produsul InoCell™ este extrasa 100% din tarate de cereale si este imbogatita cu vitamina C si seleniu organic.

Contribuie la protectia ficatului, sanatatea celulelor si functionarea normala a sistemului circulator.

Actiunea imunomodulatoare a suplimentului Inocell™ este potentata de efectele extraordinare ale CoenzimeiQ10, respectiv CoenzimaQ10 Dual, o formula 100% naturala, bio identica celei produse de organismul uman, cu biodisponibilitate ridicata. In plus, este singura formula cu microparticule pentru absorbtie rapida.

Concentratia CoenzimaQ10 este crescuta in prezenta seleniului, un element important care, alaturi de vitamina C, se gaseseste in Inocell™.

Studiile au dovedit o scadere a concentratiei coenzimei Q10, in eforturi fizice si psihice intense, in perioade de stres, dar si in cazul persoanelor trecute de 30 de ani, cand, odata cu inaintarea in varsta, scade concentratia coenzimei Q10 din productia proprie, fiind necesar un aport crescut din exterior, prin diete echilibrate sau prin suplimente nutritive.