Rarirea parului: Solutii pentru parul rar

Fie ca este lung, scurt sau mediu, drept, cret sau ondulat, parul reprezinta una dintre cele mai importante preocupari ale oamenilor din toate timpurile.

De aceea, de-a lungul istoriei, odata cu moda vestimentara, s-au modificat si tendintele capilare. Dar pentru a detine o podoaba capilara care sa starneasca admiratie, parul trebuie intretinut constant si continuu.

Una dintre principalele probleme actuale, legate de par, atat pentru femei, cat si pentru barbati, o reprezinta caderea parului. Aceasta este un fenomen progresiv, reprezentat de desprinderea firului de par (portiunea terminala) din lacasul sau, foliculul pilos.

In caz de pierdere a parului natural, el este inlocuit, podoaba capilara regenerandu-se in mod natural. Cu toate acestea, exista cazuri in care parul nu se mai regenereaza natural si, astfel, se rareste.

Pierderea parului poate afecta pana la 90% dintre persoane, ocazional sau pentru perioade mai lungi, cauzele fiind diverse: caderea sezoniera a parului sau caderea parului cauzata de stres, diete, tratamente cosmetice agresive, slabiciune, post-partum etc..

Rarirea parului reprezinta, de fapt, o stare cauzata de lipsa totala a regenerarii parului sau de regenerarea scazuta a firelor de par, in urma unei caderi mai importante a acestora.

Rarirea parului se manifesta printr-o densitate inferioara a firelor de par fata de scalpul normal, pe tot scalpul sau in zone precise, definite ca “zone de rarire”. Chiar daca pentru cele mai multe persoane este un fenomen reversibil, parul regenerandu-se in mod natural, exista si cazuri in care parul nu isi mai revine la volumul initial, aparand pe scalp goluri de par.

Daca parul cade si bolile tratabile sunt excluse, exista, din fericire, numeroase terapii cosmetice, care pot elimina consecintele. Ingrijirea scalpului si utilizarea produselor blande de curatare a parului si a scalpului reprezinta prima masura pe care trebuie sa o luam.

In acest sens, tratamentele cosmetice Crescina pentru scalp cu par rarit actioneaza asupra BULBULUI, favorizand dezvoltarea unui nou fir de par in zonele afectate, in cazul in care foliculii de par nu sunt complet atrofiati.

Crescina Re-Growth HFSC trebuie aplicat imediat dupa depistarea problemei, deoarece favorizeaza dezvoltarea unui nou fir de par, in cazul in care foliculii de par nu sunt complet atrofiati.

Tratamentul cosmetic Crescina Re-Growth este special conceput pentru stimularea cresterii fiziologice a parului. Crescina Re-Growth a fost dezvoltat cu dozaje specifice etapelor de rarire, cu scopul de a face fata, mai bine, diverselor nevoi.

Recomandarea specialistilor:
Crescina Re-Growth HFSC – Formula 100% - 200, recomandat in stadiile initiale de pierdere a densitatii parului;
Crescina Re-Growth HFSC – Formula 100% - 500, recomandat in stadiile medii de pierdere a densitatii parului;
Crescina Re-Growth HFSC – Formula 100% - 1300, recomandat in stadiile avansate de pierdere a densitatii parului.

Tratamentul cosmetic Crescina este disponibil atat in varianta pentru femei, cat si pentru barbati. Preparatul este ambalat in flacoane cu doza unica de 3,5 ml, care se aplica zilnic, timp de 5 zile consecutiv, urmate de o pauza de 2 zile (de exemplu, de luni pana vineri, cu pauza sambata si duminica).

Crescina Re-Growth se aplica pe un scalp curat si uscat. Timpul de aplicare recomandat: minim 2 luni.

De retinut: Crescina poate ajuta atunci cand se doreste reactivarea foliculilor activi sau partial inactivi, nu si in cazul celor complet atrofiati. De asemenea, se recomanda cand este vorba despre rarirea parului datorata cauzelor fiziologice si nu a celor patologice.

Pentru caderea parului din cauze fiziologice, specialistii recomanda utilizarea formulei inovatoare Crescina Tratament Complet Anti Hair Loss & Re-Growth HFSC, indicata pentru scalpul cu par rarit si impotriva caderii parului, care se aplica topic, pe scalp, si contine ingrediente patentate, imbogatite cu agenti specifici, care ajuta la eliberearea treptata a substantelor la nivelul scalpului.

Exista formule specifice pentru femei si pentru barbati, dar si concentratii diferite, in functie de gravitatea “problemei”.

Crescina Tratament Complet Anti Hair Loss & Re-Growth HFSC combina cele doua preparate si este adecvat in cazul pierderii densitatii parului datorate caderii parului din cauze fiziologice si nu patologice.

Fiecare cutie cu 10 + 10 fiole este suficienta pentru o cura de o luna. Se recomanda a se utiliza minimum 2 luni.
Alegerea produselor potrivite depinde de cauza raririi parului.