Durerea iti sta in gat?

Mai intai a fost o usoara durere de cap, apoi ai simtit cum nasul incepe sa se infunde, frigul sa iti intre in oase, iar gatul sa te supere la fiecare inghititura.

Dintre toate simptomele racelii care te-a cuprins, durerea in gat te deranjeaza cel mai tare pentru ca ti-e foame, dar nu poti manca, ti-e sete, dar nu poti bea, ti-e somn, dar nu poti dormi bine intrucat aerul pe care il respiri pare ca s-a transformat in pioneze ce-ti raman in gat.

De cele mai multe ori, durerea, inflamatia si iritatia in gat sunt provocate de virusuri si bacterii, dar acestea pot aparea si in urma contactului cu aer rece sau poluat, praf sau fum.

Proposept Spray... si nu-ti mai sta durerea-n gat

Proposept spray oral combina eficient extractul standardizat de nalba si tinctura de propolis, fiind recomandat in tratamentul iritatiilor si inflamatiilor in gat asociate cu senzatia de durere, arsura si sensibilitate la inghitire.

Proposept spray oral calmeaza durerile si iritatiile din gat, protejeaza si hidrateaza mucoasa orofaringiana, reducand astfel utilizarea de decongestionante, analgezice si antiinflamatoare de sinteza.

Proposept spray oral este recomandat incepand cu varsta de 12 ani.

Mai multe detalii despre gama Proposept gasesti pe www.propolisc.ro si pagina de Facebook Laboratoarele Fiterman.