Ayurveda pentru femei

Orice femeie isi doreste sa fie fericita si frumoasa, sa aiba incredere in ea si sa fie admirata.

Starea ei psihica depinde in mare masura de chilibrul hormonal, care determina aspectul fizic al corpului in general, dar si dimensiunile sanilor in special.

Cresterea sanilor cu Feminine Touch

Prin aportul de fitoestrogeni, produsul feminine touch contribuie la marirea sanilor (cresterea in dimensiuni a sanilor) si pastrarea elasticitatii lor.

El regleaza functia glandei mamare si stimuleaza lactatia, avand efect tonic asupra aparatului genital feminine in ansamblu. El este regenerant, afrodisiac si imbunatateste starea psihica a femeii (mai ales in caz de depresii).

Cercetarile facute in ultimele doua decenii privind influenta hormonilor asupra vietii organice si emotionale a femeii, au dus deopotriva la rezultate uimitoare si… frustrante.

Nu doar sanatatea, ci forma corporala, dinamica fizica, starile sufletesti sau chiar modul de gandire sunt decisive influentate de hormone.

Problema este ca acest echilibru hormonal este amenintat de o multime de factori, care adesea sunt prea putin cunoscuti de catre cele care ar trebui sa-i cunoasca, de unde si noianul de problem cu care se confrunta tot mai multe dintre femei in zilele noastre.

Produsul Feminine Touch contine o gama de plante ayurvedice cu actiuni sinergice in ceea ce priveste insanatosirea hormonala a femeii, infatisarea ei fizica si indeosebi aspectul estetic si dimensiunile sanilor.

Aceste plante sunt Pueraria tuberose, Asparagus racemosus, Asparagus adscendense, lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra), feniculul, schinduful si Gummi acacia.

Feminine Touch se administreaza cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi, dupa mesele principale. Nu se recomanda cu 3-4 zile inaintea menstruatiei si in timpul ei ori in caz de hipertensiune arteriala, edeme, osteoporoza, sarcina, chisturi ovariene sau noduli la sani!

Normalizarea ciclului menstrual cu Kamaiany

Produsul natural ayurvedic Kamaiany fortifica aparatul sexual feminin, mentinandu-l intr-o stare optima de sanatate si imbunatatind performantele sexual.

El induce un efect puternic afrodisiac, amplificand astfel senzualitatea si feminitatea.
Fiind un tonic general, Kamaiany mareste resistenta la stres, elimina tensiunea emotional si sustine echilibrul psihic al femeii.

Preparatul are efecte benefice in sindroamele menstruale si amelioreaza efectele associate menopauzei: iritabilitate, depresii, anxietate, bufeuri si transpiratii nocturne. In plus, el contribuie la pastrarea unei densitati osoase normale, prevenind astfel osteoporoza.

Kamaiany este util in mentinerea tonusului general si a echilibrului hormonal, normalizarea ovulatiei si aciclului menstrual, cresterea rezistentei organismului la infectii, combaterea sindroamelor premenstruale, prevenirea tulburarilor determinate de pre- si post-menopauza, prevenirea anemiei prin deficit de fier si combaterea osteoporozei.

Plantele ayurvedice continute de produsul Kamaiany sunt Saraca ashoka, Symplocos racemosa, Caesalpinia sappan, Mesua ferra, Commiphora myrrha, Abroma augusta, Berberis aristata, Praval bhasm, Dharti loha si Gumma acacia.

La femeile adulte, produsul se administraza cate 1-2 tablete de 2 ori pe zi. La fetele peste 14 ani se recomanda doar cate o jumatate de tablet, de 2 ori pe zi. Nu se indica in timpul menstruatiei!