Salvestrolii - o noua solutie in abordarea integrativa a cancerului

O echipa de cercetatori de la Universitatea De Montfort din Leicester, profesor Dan Burke si profesor Gerrald Potter, au descoperit ca anumite substante, sintetizate de plante ca arme de aparare impotriva agresorilor externi, sunt exterm de eficiente pentru organismul uman in lupta cu cancerul.

Acesti compusi au fost denumiti Salvestroli (in latina „salve” inseamna a salva) si sunt produsi de plante, in cantitati semnificative atunci cand acestea sunt atacate de ciuperci, bacterii, virusuri,etc. Prin proprietatile lor chimice, salvestrolii distrug agresorii, fiind o componeneta esentiala a sistemului imunitar al plantelor.

Cand salvestrolii ajung in organismul uman, se comporta ca citostatice naturale prin activarea lor de catre o enzima gazduita de celulele canceroase.

Echipa de cercetare a demonstrat ca toate celulele tumorale, din toate tipurile de cancer, secreta o enzima numita CYP1B1 care are o caracteristica foarte interesanta si anume ca se gaseste doar in celule tumorale si nu in cele sanatoase. Este o descoperire extrem de importanta deoarece acest marker tumoral universal CYP1B1 face diferenta intre celulele tumorale si restul celulelor .

Mai mult decat atat, cercetatorii au realizat ca CYP1B1 este de fapt o enzima salvatoare care atunci cand intanleste fitonutrienti din categoria salvestrolilor, ii transforma in substante toxice ce produc moartea programata a celulei canceroase – cunoscuta sub numele de apoptoza.

Studiile in vitro, pe organele cuprinse de tumori, au aratat ca salvestrolii induc moartea celulelor tumorale derivate din creier, san, prostata, colon, ovar, testicul, tesutul pulmonar, etc.

Rezultatele administrarii de extract concentrat de salvestroli la pacientii cu cancer sunt incurajatoare.

In revista Jurnalul de Medicina Ortmoleculara au fost publicate intre anii 2007-2012 mai multe cazuri de pacienti cu diferite tipuri de cancer (cancer cu celule scuamoase in stadiul 2, melanom in stadiul 4, cancer de prostata, o forma agresiva de cancer de san in stadiul 3, cancer de vezica urinara,cancer de san in stadiul 3, cancer hepatic in stadiul 2, cancer de colon, cancer de prostata recidivat) care au obtinut rezultate foarte bune, chiar remisii complete, prin folosirea de suplimente cu salvestroli.https://www.hyperfarm.ro/produse-naturiste/salvestrol/studii-de-caz/17

Echipa de cercetare este convinsa ca natura ne ofera un promedicament natural sub forma salvestrolului, iar CYP1B1 indeplineste rol de enzima salvatoare care metabolizeaza salvestrolul in agenti anticanceroi ce elimina celulele canceroase, inca de la aparitia lor.

Studiile arata ca dieta omului modern este foarte saraca in salvestroli, cam 10-20% din necesarul zilnic. Aceasta diminuare drastica a nivelului de salvestroli este datorata agriculturii intensive care prin pesticizare si tratare cu agenti antifungici fac ca plantele sa nu mai fie atacate si, ca urmare, sa nu-si puna in actiune mecanismele naturale de aparare, adica sa nu mai produca salvestroli.

In plus, reziduurile pesticidelor din alimente sunt substante cangericene. Problema pesticidelor ajunse in organism este chiar inhibarea enzimei CYP1B1, care este blocata sa activeze si putinii salvestroli furnizati de legumele si fructele agriculturii moderne.

Acestea sunt o parte dintre motivele pentru care cancerul a atins cote ingrijoratoare (sunt zone in care una din doua persoane dezvolta cancer).

Cercetatorii recomanda, pe cat posibil, o dieta organica precum si adaugarea de suplimente cu salvestroli care sa puna in actiune mecanismul Enzima CYP1B1 + Salvestrol.

Avem nevoie zilnic de 350 pana la 1000 de puncte de salvestroli, pentru a distruge celule canceroase care se formeaza in fiecare zi in corpul nostru (aproximativ 1000 de celule).

Daca afectiunea tumorala este prezenta, este nevoie de doze mari de salvestroli, intre 4000 si 8000 de puncte pe zi.

Salvestrolii sunt necesari pentru sustinerea organismul in toate formele de cancer precum si in perioada curelor de chimioterapie sau radioterapie.

Suplimentul Salvestrol este importat in Romania in in doua variante —Salvestrol Platinum 2000 puncte si Salvetrol Shield 350 puncte.

Mai multe informatii puteti gasi pe www.hyperfarm.ro sau la telefon 0754/045.411

Salvestrol - Foloseste puterea naturii in lupta cu CANCERUL!