Sustine in mod natural imunitatea copilului tau!

Putini dintre noi stim ca multe din problemele de sanatate isi au originea in disfunctiile tractului gastrointestinal.

Astfel, o atentie deosebita acordata echilibrului florei intestinale si procesului digestiv este importanta atunci cand ne dorim un mod de viata sanatos pentru noi, si mai ales, pentru copii nostri.

Ce sunt Probioticele si de ce avem nevoie de ele?

Probioticele (Pro-viata) sunt bacterii benefice cu rol important pentru sanatate. Desi sunt prezente pe toata suprafata corpului, aproximativ 80% din bacteriile cu rol imunitar se gasesc in tractul digestiv. Aceste microorganisme vii ce captusesc peretii tractului digestiv joaca un rol esential in functionarea optima a organismului, principal adjuvant in lupta cu infectiile.

Primul aport de flora microbiana pe care il primim vine odata cu laptele matern. De altfel, colonizarea cu bacterii atinge concentratia maxima chiar in primii ani de viata.

Flora digestiva are in compozitia sa atat bacterii benefice, cat si agenti patogeni. Spre exemplu, pentru sanatatea optima a colonului, parte importanta a tractului digestiv, bacteriile benefice ar trebui sa il populeze in proportie de 85%, diferenta de 15% sa fie constituita din agenti patogeni. Scaderea proportiei de probiotice poate reprezenta principala cauza pentru predispozitia la imbolnaviri.

Dezechilibrele formate la nivelul intregului organism, cu precadere la nivelul florei digestive, sunt cauzate de stilul nostru de viata cotidian, ne expunem zilnic toxicitatii prin: contaminare cu pesticide din hrana vegetala si reziduuri antibiotice din cea animala, fluor si clor folosite in tratarea apei, consum ridicat de carbohidrati si zahar.

Tot in categoria elementelor toxice la care organismul este expus intra si tratamentul cu antibiotice. Acesta distruge infectiile dar, „omoara” in acelasi timp si culturile de bacterii benefice organismului, punand in pericol sanatatea tractului digestiv, atat la copii, cat si la adulti.

Suplimentarea cu bacterii benefice inca din primii ani de viata este foarte importanta in vederea unei dezvoltari sanatoase si armonioase.

ProBIOBaby. Sustine in mod natural imunitatea copilului tau

ProBIOBaby este o formula unica de tulpini probiotice Rosell, atent studiate si selectionate, actioneaza sinergic pentru sustinerea sistemului imunitar, atat la copii, cat si la adulti. ProBioBaby este solutia optima in vederea reechilibrarii florei intestinale, continand un amestec de probiotice si prebiotice, care protejeaza si reface flora intestinala.

ProBIOBaby - Formula Unica

ProBioBaby are o concentratie optima de culturi probiotice care actioneaza sinbiotic pentru refacerea si echilibrarea florei microbiene intestinale (Lactobacillus helveticus Rosell-52, Bifidobacterium infantis Rosell-33 si Bifidobacterium bifidum Rosell-71) si prebiotice care stimuleaza cresterea bifidobacteriilor in intestine. Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Tehnologia revolutionara de liofilizare (freeze-drying) asigura supravietuirea coloniilor (3 tulpini de culturi lactice) pana in intestine, pentru eficienta maxima.

FDA (Food and Drug Administration) a acordat formulei ProBioBaby statutul GRAS (General recunoscut ca Sigur) pentru categoria de sugari cu varsta de peste 3 luni si copii.

Autoritatile canadiene au emis o formula specifica de sanatate: “Ajuta la intarirea sistemului natural de aparare al organismului la copii, inclusiv sugari in varsta de peste 3 luni pe baza unor studii complementare de siguranta.“

Care sunt avantajele si beneficiile ProBIOBaby?

Sustine echilibrul florei intestinale;

Intareste rezistenta naturala a organismului;

Sustine un sistem imunitar sanatos;

Inhiba dezvoltarea anormala a bacteriilor patogene;

Protejeaza organismul impotriva infectiilor frecvente si recidivante;

Tulpinile Rosell supravietuiesc mediului acid si in prezenta bilei;

Actioneaza atat la nivelul colonului, cat si la nivelul intestinului subtire;

Regleaza tranzitul intestinal;

Asigura protectia florei intestinale benefice in perioadele de tratament cu antibiotice;

Stimuleaza producerea enzimei lactaza (beta-galactozidaza) care creste asimilarea lactozei.

Pentru maximizarea efectelor benefice, atunci cand vorbim despre afectiuni precum diaree sau enterocolite se recomanda combinarea produsului ProBIOBaby cu Hydra Baby Sirop, care contine saruri minerale necesare rehidratarii organismului.

Ce trebuie sa retinem este faptul ca multe dintre afectiunile organismului isi au originea in tractul intestinal. Pentru o sanatate optima, trebuie sa acordam o atentie deosebita pastrarii echilibrului florei intestinale inca din primii ani de viata.

ProBIOBaby de la Cosmo Pharm este aliatul ideal in sustinerea naturala a sistemului imunitar pentru copilul tau. Gasesti aici lista completa de beneficii, compozitie si recomandari de administrare.

La COSMO PHARM, ne preocupam sa-ti aducem Sanatate din Natura!

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana copiilor mici. Nerecomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente.