Raceala, bat-o vina!

Stai pe scaun si te uiti fix in monitor. Cifrele si literele se plimba prin fata ta, fara ca mintea sa poata procesa ceva.

Simti cum frigul ti-a patruns in oase, capul ti-e greu si tot ce iti doresti este sa stai in pat cu un ceai cald in mana. Sau macar sa poti pune capul pe birou.

Cand apare tam-nesam, raceala ne da programul peste cap, iar primul gand care ne incearca e ca nu avem timp sa racim.

Propolis C Raceala si Gripa ne da putere maxima in lupta cu raceala

PROPOLIS C Raceala si Gripa ne ajuta inca de la primele simptome de raceala si gripa pentru ca ii asigura organismului nostru o cantitate mare de vitamina C, extrem de necesara in perioada in care lupta cu virusurile.

In plus, prin extractele standardizate de tinctura de propolis, echinacea, fructe de soc si de maces, PROPOLIS C Raceala si Gripa Adulti sau Copii reduce cu 50% durata medie a virozelor (dovedit clinic).

Propolis C Raceala si Gripa actioneaza natural de la primele simptome de raceala si gripa pentru:

– Copii peste 1 an: PROPOLIS C Raceala si Gripa Copii – contine extracte naturale standardizate de flori si fructe de soc, de fructe de maces, de echinacea, tinctura de propolis si 400 mg de vitamina C.

– Copii peste 12 ani si adulti: PROPOLIS C Raceala si Gripa Adulti – contine extracte naturale standardizate de fructe de soc si maces, de echinacea, tinctura de propolis si 900 mg de vitamina C.