Uleiul care are grija de pielea ta

Problemele pielii pot fi o adevarata provocare, mai ales daca ai incercat remedii peste remedii, insa niciunul nu a functionat pe cat de mult ti-ai fi dorit. Cicatricile, arsurile solare, arsurile cauzate de lichide fierbinti sunt inestetice si iti creeaza o stare de disconfort.

Poti apela la Theresienoil, un ulei obtinut din plante, care ajuta la vindecarea acestora.

Este bine sa il ai in casa, pentru ca iti poate fi un ajutor de nadejde in momente neplacute: cand ai atins, din greseala, cuptorul incins sau in cazul in care copilul a atins flacara unei lumanari parfumate.

Pentru reducerea durerii, aplica putin din ulei pe arsura. Este util in concediu, atunci cand mergi la mare, pentru ca reduce simptomele in cazul in care daca ai stat prea mult la soare si te-ai ales cu arsuri solare.

Are si efect de grabire a vindecarii, datorita proprietatilor sale antiseptice. Uleiul regenerator Theresienoil este un bun adjuvant si in procesul de regenerare al pielii.

Este obtinut din plante

Theresienoil este obtinut din plante, ingredientele sale fiind 100% naturale, astfel ca nu are in compozitia sa nici arome, nici conservanti. Are si actiune de hidratare asupra pielii. Fiind obtinut din ingrediente naturale, produsul poate fi folosit chiar si pe pielea sensibila a copiilor.

Uleiul imbunatateste aspectul pielii cu cicatrici, ajutand la procesul de hidratare al epidermei. In urma administrarii acestui remediu, pielea va capata un aspect imbunatatit, putand fi folosit si in cazul cicatricilor mai vechi.

Poti sa aplici putin ulei si daca te-ai lovit si ai o vanataie, pentru ca ajuta la o vindecare mai rapida.

Suferi de acnee sau eczemele nu iti dau pace? Theresienoil iti poate fi de ajutor si in cazul acestor probleme dermatologice, contribuind la diminuarea simptomelor. Pielea ta va avea un aspect imbunatatit.

Uleiul poate fi un ajutor si pentru femeile care alapteaza, in cazul in care se confrunta cu iritatii ale sanilor. Este un ulei pe care il poti folosi fara sa te temi ca lasa un miros neplacut pe piele, pentru ca nu are parfum. Se asimileaza usor in piele, neavand o textura grasa, astfel ca nu lasa o senzatie lipicioasa dupa ce il folosesti.

O alta proprietate a acestui ulei este aceea de a calma senzatia de mancarime, fiind un ajutor util in cazul pruritului. Nu in ultimul rand, uleiul reparator este o solutie si pentru femeile care se confrunta cu vergeturi, caci ajuta la estomparea acestora.

Produsul este hiopalergenic si poate sa fie aplicat cu usurinta atat pe fata, cat si pe corp

Theresienoil, din inima Alpilor

Cu o istorie de aproape 700 de ani, Theresienoil este un ulei carre provine din regiunea Tirol, din inima muntilor Alpi. A fost creat, in acele vremuri de demult, pentru a-i ajuta e cei care aveau rani ale pielii, problema pe cat de dureroasa, pe atat de greu de vindecat.

Asa a aparut reteta pentru Theresienoil, reteta creata din ingrediente naturale, care a fost transmisa si pastrata din generatie in generatie pana in zilele noastre, pentru a putea beneficia si in prezent de proprietatile acestui ulei regenerator.