75% dintre romani sufera din aceasta cauza. Te afli printre ei?

Probabil nu ai auzit de afectiunea cunoscuta si sub numele de epuizare suprarenala- boala stresului, dar, tot probabil e ca doar daca traiesti in mijlocul padurii nu ai experimentat simptomele acestei boli.

Resimti oboseala tot timpul, esti iritat/a cand ti-e foame, fiecare problema din viata de zi cu zi te copleseste... atunci cu siguranta prezinti simptomele epuizarii suprarenala, supranumita si boala stresului.

Vinovat este cortizolul, hormonul stresului, supranumit de asemenea si "dusmanul secolului 21".

Expunerea pe termen lung la acest hormon cauzeaza probleme majore de sanatate, precum obezitatea, depresia si bolile cardiovasculare. Din cauza stresului si a stilului de viata nesanatos nivelul crescut de cortizol a atins proportiile unei epidemii.

Semne ca nivelul de cortizol este crescut:
- tulburari de concentrare si dificultati cu memoria
- experimentezi oboseala constanta si intampini dificultati la trezitul de dimineata
- probleme cu somnul, insomnii
- probleme cu excesul de greutate, in special in acumularea de grasime in zona abdominala
- atacuri de foame si pofte
- slaba functionare a glandei tiroide
- hipertensiune arteriala, nivel ridicat de colesterol sau zahar in sange
- sistem imunitar slabit .

Vezi Solutia aici <<<

Cortizolul are rolul de a pregati organismul pentru raspunsul la stres, dar atunci cand nivelul de corizol este crescut in mod constant incep sa apara problemele de sanatate.

Daca esti constant sub stres, atunci mecanismul de lupta cu stresul afecteaza intreg organismul prin privarea acestuia de resurse vitale. De asemenea nivelurile ridicate de cortizol provoaca dureri articulare, probleme cu somnul, depresie si chiar anxietate.

Ce putem face pentru a reduce sau elimina simptomele epuizarii suprarenale?

Cea mai buna metoda este de fapt combinarea a trei factori: tehnici de relaxare + odihna suficienta + dieta sanatoasa. Toate acestea diminueaza nivelul de cortizol din sange, ceea ce reduce semnificativ simptomele epuizarii suprarenale.

Vezi Solutia aici <<<

De foarte mare ajutor sunt plantele adaptogene, cum ar fi: ciuperca cordyceps, ginsengul si coroana regelui. Aceste plante ajuta la echilibrarea raspunsului organismului in perioadele de stres, astfel ca reduc expunerea organismului timp prea indelungat la cortizol.

Produsul AdrenaLux de la Sensilab sustine functia glandei suprarenale, responsabila cu sinteza de cortizol. AdrenaLux contine extracte din plante adaptogene si vitamina B5, care printre altele este implicata in conversia alimentelor in energie, asadar restabileste vitalitatea organismului.

AdrenaLux va va ajuta sa:
- reglati stresul fizic si mental
- mentienti o greutate sanatoasa
- eliminati insomniile
- reduceti simptomele de epuizare

Primul produs din Romania care sustine glanda suprarenala, responsabila cu producerea hormonului de stres, cortisol!
Produsul Adrenalux poate fi achizitionat aici <<<. Incearca produsul ACUM cu 43% reducere!