Sanoglucid Rapid - supliment natural in lupta cu diabetul

Diabetul este una dintre cele mai frecvente afectiuni din ultimii ani. Apare cel mai adesea pe fond de stres si o alimentatie gresita.

Exista numeroase tratamente pentru diabet, insa o eficienta foarte mare in tratarea si prevenirea acestei afectiuni o au si suplimentele alimentare.

Sanoglucid Rapid este un supliment natural, in a carui compozitie intra doar plante naturale precum curcuma, ginseng alb, scortisoara, afin, ganoderna, gymnema, frunze de dud, schinduf, castravetele amar, in concentratii care au efecte sigure.

Ce efecte surprinzatoare au aceste plante pentru diabet

Curcuma, cunoscuta si sub numele de curcumina, este unul dintre ingredientele pe care se bazeaza Sanoglucid Rapid. Aceasta are efecte antioxidante, contribuie la reducerea inflamatiilor si scade rezistenta la insulina, prevenind si ajutand in tratamentul diabetului de tip 2.

De asemenea, curcuma regleaza functiile ficatului si ale pancreasului, scazand nivelul de glucoza si al acizilor grasi din sange.

Sanoglucid Rapid contine si ginseng alb, o planta cu efecte benefice asupra metabolismului glucidelor in cazul persoanelor cu diabet de tip 2. Administrarea regulata de ginseng duce la scaderea cu 20% a nivelului de glucoza din sange si scade pofta de dulce.

Scortisoara, binecunoscuta pentru efectele sale favorabile asupra glicemiei, este si ea un ingredient-cheie al suplimentului Sanoglucid Rapid.

Un studiu realizat de o echipa de cercetatori de la Western University of Health Sciences din California (SUA) a demonstrat ca, in 4-18 saptamani, un consum regulat de scortisoara poate scadea considerabil glicemia, dar si nivelul colesterolului total si al trigliceridelor.

Suplimentul natural Sanoglucid Rapid este o combinatie surprinzatoare de plante cu efecte benefice asupra diabetului. Printre acestea se numara si afinele, supranumite "insulina verde".

Aceste fructe nu trebuie sa lipseasca din meniul zilnic al persoanelor care sufera de diabet si, atunci cand nu este posibil, trebuie luate sub forma de preparat fitoterapeutic, cum este Sanoglucid Rapid, pentru proprietatile lor care ajuta la scaderea glicemiei, ajuta, de asemenea, vederea, dovedesc efect antiseptic, antidiareic, astringent si antibiotic.

Chiar daca nu au un indice glicemic scazut, afinele actioneaza benefic asupra diabetului si ajuta la prevenirea complicatiilor specifice acestei boli.

De asemenea, datorita continutului mare de antioxidanti, afinele ajuta la intarirea sistemului imunitar, contin mirtilina, un pigment care stimuleaza functia pancreatica. Ele limiteaza productia de insulina si previn obezitatea.

Ganoderma, sau "Ciuperca magica", cum este cunoscuta in Asia, face si ea parte din ingredientele Sanoglucid Rapid. Aceasta ciuperca este foarte populara pentru proprietatile sale asupra mai multor afectiuni, fiind considerata chiar un medicament-minune.

Aceasta ciuperca contine peste 200 de elemente active, benefice sanatatii. Este bogata in polizaharide, germaniu organic, adenozine si triterpenoid, de aceea intareste sistemul imunitar, echilibreaza nivelul glucidelor din organism, ajutand bolnavii de diabet tip 1 cat si pe cei cu diabet de tip 2 si reduce si colesterolul.

Ganoderma imbunatateste metabolismul si previne cresterea brusca a nivelului de zahar din sange, datorita polifenililor si polizaharidelor pe care le contine.

In plus, consumul regulat al acestei ciuperci scade colesterolul si cantitatea de grasimi din organism, reduce nivelul glicemiei si reface functiile pancreasului, stabilizeaza membrana globulelor rosii, diminueaza numarul trombocitelor si trombonilor si imbunatateste functia cortexului.

Sanoglucid Rapid mentine diabetul sub control si cu ajutorul Gymnema, cunoscuta ca distrugatorul de zahar, deoarece in trecut era folosita pentru a estompa gustul zaharului. Gymnema este o planta lemnoasa cataratoare, originara din India. Frunzele plantei Gymnema sunt utilizate in preparatele pe baza de plante medicinale.

Acum aceasta planta este foarte populara, fiind utilizata ca substanta naturala pentru reducerea glicemiei, reglarea greutatii corporale si estomparea poftei de dulce.

Momordica, sau castravetele amar, se regaseste de asemenea in suplimentul Sanoglucid Rapid. Aceasta este o liana foarte bogata in insulina si este considerata un veritabil antidiabetic.

Principalele proprietati ale acestei legume sunt hipoglicemianta, hipocolesterolemianta, reminalizanta, vitaminizanta, antibiotica, antitumorala, antivirala, stimulanta pentru sistemul imunitar, antiparazitara.

Datorita substantelor pe care le contine, mormordica este recomandat pentru diabet, aceasta avand in principal functia de a echilibra nivelul de zahar din sange, reducand nivelul de glicemie.

Castravetele amar contine polipeptide P, o insulina vegetala care reduce nivelul de zahar din sange. Castravetele amar determina cresterea productiei de celule beta din pancreas, ceea ce duce la o imbunatatire in producerea de insulina din organism.

Sanoglucid Rapid contine toate aceste ingrediente, dar si altele si poate fi administrat atat in cazul in care suferim de diabet de tip 1 sau diabet de tip 2 sau daca avem o alimentatie gresita, suntem stresati, suprasolicitati si suntem interesati sa prevenim aparitia diabetului.

Puteti comanda Sanoglucid Rapid la pret de producator pe www.sanoglucid.ro sau la telefon 0733 834 795.