Cum poti da jos kilogramele nedorite, eficient

Iti doresti sa scapi de kilogramele nedorite si sa iti mentii silueta? Poti obtine rezultatele dorite cu ajutorul unui regim de viata sanatos, bazat pe o alimentatie echilibrata si pe multa miscare, alaturi de un produs de slabit produs in Germania, Formoline L112.

In Germania, Formoline L112 a fost ales produsul de slabit al anului timp de sapte ori consecutiv, datorita rezultatelor sale.

Formoline L 112 contine ingrediente naturale, si anume cochilii de crustacee. In componenta acestor cochilii intra poliglucozamina fibroasa (L112), o substanta naturala, principalul component activ al produsului de slabit.

Poliglucozamina contribuie la o mai buna absorbtie a grasimilor si la legarea si eliminarea pe cale naturala a materiilor grase in exces.

Suferi de intoleranta la gluten sau la proteinele din lapte si nu stii daca poti sa iei Formoline L 112?

Afla ca tabletele nu contin gelatina, gluten, lactoza, proteine din lapte, colesterol. De asemenea, Formoline L112 nu contine potentatori de aroma, coloranti sau conservanti.

Produsul poate sa fie folosit si de catre persoanele care sufera de diabet zaharat, deoarece nu modifica ratia de carbohidrati. Produsul este indicat si pentru ca ajuta la scaderea aportului de colesterol din dieta, potrivit producatorului.

Cum functioneaza Formoline 112

Formoline 112 reduce aportul de calorii din grasimi alimentare. Producatorul mentioneaza ca nu este recomandat sa iei produsul cu mese bogate in vitamine (salata, legume) care contin uleiuri esentiale sau acizi grasi Omega-3 (precum acizii grasi din somon, de exemplu), deoarece vitaminele liposolubile si acizii grasi esentiali pot fi partial indisponibilizate.

Formoline L112 actioneaza in special in cazul excesului de greutate cauzat de alimentele care au un continut crescut de grasimi, precum carnea grasa, carnatii, untul, branza, chipsurile, nucile, tortul sau inghetata.

Alti nutrienti, precum zaharul, carbohidratii, proteinele sau alcoolul nu sunt legate de Formoline L112.

Formoline L 112 asigura un efect de durata al slabirii

Formoline te scapa rapid de grasime, iar in functie de greutatea la care doreste o persoana sa ajunga poate fi nevoie de cateva saptamani sau de cateva luni pentru a slabi.

Stiai ca, de exemplu, pentru a pierde un kilogram de grasime corporala, este necesar sa arzi suplimentar 7,000 kcal sau reducerea aportului caloric cu aceasta valoare?

Pentru reducerea excesului de greutate, este nevoie sa iei cate 2 tablete de doua ori pe zi cu 250 ml apa, iar pentru mentinerea greutatii se recomanda cate o tableta, de doua ori pe zi, potrivit prospectului.

In numai doua saptamani efectele pozitive incep sa apara. Fiind un produs bogat in fibre alimentare, ai grija sa ai un aport suficient de apa, si anume doi litri pe zi.

Pentru ca persoanele supraponderale sa piarda in greutate cu succes este nevoie de o dieta sanatoasa cu un aport scazut de grasimi (60 - 80 de grame de grasimi/zi), dieta combinata cu exercitii fizice executate cu regularitate si administrarea de Formoline L112.