Cand sa folosim lubrifianti? Ghid rapid pentru cele mai potrivite ocazii

Situatiile in care folosim lubrifianti se schimba pe masura ce corpul nostru si viata intima se maturizeaza. Lubrifiantii nu sunt doar produse care “repara” ceva.

Ei pot acompania organismul in procesul sau natural de lubrifiere, ajutandu-te sa te bucuri de momentele intime. Asa cum condimentele nuanteaza gustul mancarii, un lubrifiant natural si bun poate nuanta activitatea sexuala.

Poti folosi lubrifiant oricand – pentru un plus de umiditate, mirosul placut, rutina sexy de a-l aplica. Exista insa si situatii in care lubrifierea poate fi deosebit de utila.

Cand esti la inceput

Prima ocazie de a face sex poate fi emotionanta si frustranta. Multora dintre noi ne ia ani ca sa invatam ritmurile si tipurile de atingeri de care ne bucuram cel mai mult.
Adauga putin lubrifiant si raspunsul corpului tau va urma in mod natural.

Cand incerci sa concepi un copil

Cand doresti un copil, sexul poate deveni coplesitor, chiar stresant. Desi nu e clar ca orgasmul creste sansele de a concepe, este evident ca te simti bine atunci cand il ai. Stresul si situatiile tensionante pot provoca uscaciune vaginala, dar orgasmul alunga stresul.

Lubrifiantii te ajuta sa te relaxezi.

In perioada sarcinii si dupa

Schimbarile hormonale din timpul sarcinii pot afecta dorinta sexuala. Uscaciunea vaginala, iritatiile, chiar si durerea penetrarii, pot fi frecvente in aceasta perioada.
De asemenea, in perioada alaptarii, folosirea unui lubrifiant poate ajuta foarte mult.

Senzatia de uscaciune

Aproape toti trecem prin asta. Dorim sa raspundem instantaneu la atingerea partenerului, dar dintr-un motiv sau altul, organismul nu ne asculta. Poate suntem incordati din cauza situatiilor cotidiene si, desi stim ca sexul ne va ajuta sa ne detasam, relaxarea necesara penetrarii placute este evaziva.

Putin lubrifiant sustine organismul sa se relaxeze pana cand placerea naturala preia controlul. Mai mult chiar, un lubrifiant natural, ajuta la combaterea uscaciunii si mentine echilibrul florei vaginale.

Menopauza

Ca sarcina, si menopauza schimba drastic sistemul hormonal. Ceea ce inainte se intampla in mod natural, nu se mai intampla. Schimbarile pot fi frustrante si pot afecta viata sexuala.

Lubrifiantii ajuta si in acest caz la prevenirea uscaciunii vaginale si la mentinerea echilibrului florei vaginale.

Este intotdeauna mai bine sa optezi pentru lubrifianti care actioneaza pozitiv asupra organismului tau. in aceasta categorie se incadreaza lubrifiantii naturali & organici Good Clean Love. Acesti lubrifianti au la baza apa si extracte de plante, pot fi folositi cu prezervative, sunt recomandati de medicii ginecologi, nu contin petrochimicale, glicerina sau parabeni.

Lubrifiantul organic Almost Naked este ideal chiar si pentru persoanele cu pielea foarte sensibila.

Lubrifiantul organic Guilty Pleasure respecta cele mai sensibile tesuturi ale corpului tau.

Good Clean Love promite sa ofere cele mai bune produse de igiena feminina si lubrifianti pentru mentinerea sanatatii sexuale.