Spune “NU” leacurilor traditionale pentru paduchii de cap. Iata care sunt cele mai eficiente si sigure metode de tratament

Dragi parinti, in curand se va da startul unui nou inceput de an scolar. Nu exista bucurie mai mare ca asta pentru paduchii de cap – un grup mare de copii, adunati in acelasi loc – la scoala sau gradinita. Tocmai de aceea, este bine sa va informati despre metodele eficiente de a preveni paduchii, de a-i elimina sau de a-i depista. Iata cum puteti face asta:

PREVENTIA – cum puteti sa preveniti infestarea cu paduchii de cap?

Trebuie sa stiti ca paduchii de cap se pot aseza atat pe parul lung, cat si pe cel scurt, indiferent daca este curat sau murdar. Ei se raspandesc in special prin contactul direct dintre capetele a doua persoane si prin tot felul de obiecte de uz personal care pot fi imprumutate: peria de par, prosopul, elasticele de prins parul, caciuli, bentitele sau clamele.

Iata cum ii puteti tine la distanta:

• Invatati-va copiii sa nu imprumute hainele prietenilor (exemplu: fularele, caciulile);
• Prindeti in coada sau impletiti parul lung;
• Dezinfectati zona: spalati lenjeria de pat la temperatura de 60 grade. Aspirati si igienizati locuinta.
• Folositi Spray de preventie pentru paduchii de cap de la Paranix

Paranix va vine in ajutor cu o solutie utila si la indemana: un spray de preventie, care va tine departe micile insecte, timp de 24 de h. Acesta va ofera protectie imediata si de lunga durata impotriva paduchilor de cap. Formula sa cu extracte din plante a fost dovedita clinic ca este eficienta in profilaxia pediculozei si este sigura pentru utilizarea de zi cu zi.

Paranix pentru preventie poate fi utilizat in fiecare zi, in timpul epidemiilor de paduchi, pentru a evita infestarea sau, imediat dupa ce ati terminat un tratament de eliminare a paduchilor de cap, pentru a evita reinfestarea.

TRATAMENTUL – bine, bine, ati intrat in “posesia” lor. Dar cum scapati de ei usor si sigur, fara alte efecte secundare?

Ati sarit rapid, cat ati zice “paduchi” peste etapa de preventie si v-ati trezit direct cu musafirii nepoftiti? Nu-i nimic. Nu sunteti nici primii, nici ultimii.

Ii puteti elimina rapid, imporant este sa alegeti produsele destinate acestei probleme, produse testate clinic pe care le gasiti in special in farmacii.

Paranix este lider de piata in Europa in eliminarea paduchilor de cap, precum si in prevenirea acestora. Daca urmati instructiunile in mod exact, cu samponul Paranix veti scapa scapa de paduchi in 10 minute, iar cu spray-ul reusiti sa ii omorati 100% in 15 minute.

Multi dintre cei care au avut paduchi in copilarie isi amintesc de acele momente ca de ceva extrem de neplacut, poate chiar traumatizant.

Fie au fost tunsi zero si dati cu gaz in cap, fie au incercat fel de fel de leacuri traditionale, fara niciun rezultat. Ba mai mult, reactiile adverse pot fi mari – spre exemplu, folosirea gazului poate provoca arsuri la nivelul scalpului.

“Anumite metode de combatere a pduchilor, precum folosirea gazului, sunt duntoare pentru c pot produce arsuri la nivelul scalpului. Aceste metode s-au transmis din generatie in generaie, din vremuri in care nu existau alte posibiliti, dar lucrurile s-au schimbat. Cand avem acum la indeman atatea modaliti de a face si preventie, si tratament corespunztor si totul este personalizat, tintit pe problema respectiv, este mare pacat sa nu folosim aceste tratamente”, dr. Gabriela Suiu, medic primar pediatrie.

DETECTIA – cum va dati seama daca ati scapat de tot de paduchii de cap?

Spre bucuria tuturor, exista si produse special concepute pentru detectia paduchilor de cap. Cu ajutorul acestora, va puteti asigura ca ati scapat complet de problema. Paranix Gel Pentru Detectarea Paduchilor De Cap este cel mai simplu si eficient mod de a detecta o infestare cu paduchii de cap.

Poate fi folosit imediat dupa terminarea unui tratament, pentru a amplifica vizibilitatea paduchilor in timpul pieptenatului.

Cum actioneaza?

• Coloreaza 100% din ouale paduchilor
• Este precis si usor de folosit
• Gelul transparent coloreaza in rosu ouale paduchilor de cap, astfel ca ele devin usor de observant cu ochiul liber

Succes in lupta cu paduchii de cap! Si nu uitati: Paranix va poate veni in ajutor, puteti gasi produsele in toate farmaciile din tara.