Sustinerea sistemului osteoarticular cu ajutorul glucozaminei vegetale

Stiai ca articulatiile tale sunt supuse aceluiasi proces de imbatranire ca si pielea ta? Odata cu inaintarea in varsta sau in urma unei accidentari, ele isi pot pierde din functionalitate si iti pot reduce mobilitatea.

Nu astepta sa intervina durerile articulare pentru a-ti proteja articulatiile!

Cartilajul articular se gaseste intre oasele ce formeaza articulatiile. Functioneaza ca un amortizor intre acestea, si este responsabil de mobilitatea lor. Daca vrei sa ai un stil de viata sanatos, sa faci jogging, sa inoti, sau pur si simplu sa te bucuri de plimbari in natura, trebuie sa ai grija de articulatii.

Degenerarea cartilajului articular poate duce la dureri articulare, pierderea mobilitatii, osteoartrita sau reumatism.

Fii in forma la orice varsta cu Glucozamina Vegetala!

Glucozamina vegetala este un produs creat de cercetatori cu scopul de a stopa degradarea cartilajului si de a amana efectele negative pe care aceasta le are asupra corpului si calitatii vietii. In acelasi timp, daca suferi deja de osteoartrita sau ai dureri la nivel articular, glucozamina intervine pentru a le stopa si a incetini procesul de degradare.

Un studiu publicat recent in The New England Journal of Medicine sustine faptul ca in cazul pacientilor care sufera de osteoartrita, prescrierea glucozaminei vegetale are aceleasi efecte ca si o operatie la nivelul articulatiilor.

Studiul s-a efectuat pe 172 de pacienti, dintre care jumatate au suferit o interventie chirurgicala, iar cealalta jumatate s-au tratat cu glucozamina vegetala.

Nu astepta sa fii pus in situatia de a alege un tratament pentru osteoartrita. Nu e mai simplu sa eviti de la inceput problemele articulare si sa-ti mentii ritmul de viata la cote maxime?

Glucozamina vegetala, utilizata din timp, previne orice tip de neplacere articulara. Stopeaza procesul de degradare a cartilajului articular si asigura mobilitatea articulatiilor. Nu lasa durerile articulare sa te tina in drum!

O viata implinita, fara dureri articulare doar cu Glucozamina Vegetala!

Glucozamina vegetala este un supliment nutritiv care a devenit tratament preventiv de prima linie in cazul persoanele predispuse la dureri articulare. Glucozamina este o substanta naturala, ce se gaseste in crustacee si este absorbita natural si fara efecte secundare de catre organismul uman.

Beneficiile sale sunt numeroase: stopeaza durerile si inflamatiile de la nivelul articulatiilor, creste gradul de mobilitate, dar mai ales previne instalarea degradarii cartilaginoase. Nu este de mirare ca glucozamina vegetala este un supliment nelipsit in dieta sportivilor care isi protejeaza astfel articulatiile de accidentari.

Pentru prevenirea artrozei, medicii recomanda administrarea a 1-2 tablete de glucozamina pe zi.

Fiind un supliment alimentar, glucozamina nu inlocuieste o dieta echilibrata. Nu prezinta efecte secundare si nu influenteaza efectele unui tratament medicamentos anterior.

Glucozamina se absoarbe si patrunde usor in articulatii si incepe de la primele administrari sa lucreze la fortificarea cartilajului articular. Efectele sale sunt pe termen lung, datorita capacitatii de prevenire a degradarii articulare.

Evita imbatranirea prematura a articulatiilor si incheieturilor tale si asigura-ti mobilitatea la orice varsta. Nu astepta resemnat ca imbatranirea sa-ti afecteze calitatea vietii!

La COSMO PHARM, ne preocupa sa-ti aducem sanatate din natura !