5 afectiuni pe care le puteti trata toamna aceasta la Ana Aslan Health Spa in Eforie Nord

Toamna se numara... sejururile de tratament

Imediat ce agitatia verii lasa loc doar fosnetului brizei, iar peisajul se coloreaza in tonuri aurii-aramii, la mare incepe perioada cea mai propice pentru sejururi de tratament. Ana Hotels Europa din Eforie Nord este renumit pentru terapiile balneare, dar si de relaxare, pe care le ofera in cadrul Ana Aslan Health Spa.

Iata 5 afectiuni pe care multa lume le ignora, dar care se pot trata sau ameliora simtitor cu tratamente balneare, sub supraveghere medicala.

1. Ati sofat mult in aceasta vara? Va doare spatele dupa pozitia monotona si incordata de la volan?

Trebuie sa incercati masajul si baile cu namol, precum si hidro- kineto- terapia in bazinul cu apa sarata din Lacul Techirghiol. Intreg tratamentul se va efectua sub supraveghere medicala competenta.

2. Petreceti multa vreme in fata calculatorului? Lucrati sub presiunea stresului? Resimtiti des dureri cervicale, dorsale sau lombare?

Este timpul sa luati masuri inainte ca durerile sa se agraveze. Cateva zile departe de termene-limita, de stres sau de poluarea urbana, la malul marii, vor face minuni! Optati pentru un pachet cu tratament balnear cu namol si apa sarata din Lacul Techirghiol, masaje terapeutice si de relaxare, si va veti simti ca nou!

3. Ati parcurs multe trasee turistice in aceasta vara? Va confruntati cu dureri de genunchi, senzatie de greutate in picioare?

Nu lasati suferinta sa va copleseasca, profitati de oferta de toamna a renumitului centru ANA ASLAN HEALTH SPA: tratamente individualizate cu impachetari, bai cu namol, bai cu extracte de plante, dusuri subacvale, drenaj limfatic si multe alte proceduri benefice pentru circulatie si probleme articulare.

4. Hernia de disc cervicala sau lombara este o suferinta frecvent intalnita, indiferent de varsta.

Chiar daca sunteti la distanta de o criza dureroasa, este indicat sa faceti o cura balneara pentru ameliorarea mobilitatii si stabilitatii vertebrale.

Alegeti centrul ANA ASLAN HEALTH SPA, unde va puteti bucura in zilele de toamna de beneficiile namolului si ale apei sarate din Lacul Techirghiol, sub supravegherea competenta a echipei medicale.

5. Suferiti de fibromialgie? Aveti dureri la nivelul tuturor articulatiilor? Va chinuiesc noptile de insomnie, iar oboseala va doboara?

Incercati tratamentul balnear: namolul cald in impachetare topeste contracturile musculare, miscarea in bazinul cu apa sarata din Lacul Techirghiol ajuta la cresterea mobilitatii, masajele de relaxare faciliteaza ore de somn odihnitor, in vreme ce hidromasajul si dusurile subacvale revigoreaza si imbunatatesc tonusul general al organismului.