Trussa, test rapid de ovulatie

Venirea pe lume a unui copil aduce cu sine cea mai mare bucurie intr-o familie. Testele Trussa iti usureaza perioada de asteptare, atunci cand vrei sa afli cu nerabdare daca esti sau nu insarcinata.

Testul de ovulatie Trussa, de mare ajutor

Esti nerabdatoare sa devii mamica, insa nu stii cand esti la ovulatie? Iti vine in ajutor testul de ovulatie Trussa Care for all, test cu care poti sa afli in numai cateva minute cand esti in perioada fertila. Testul stabileste cu o precizie de 99% cel mai bun moment pentru a ramane insarcinata.

Ovulatia are loc in fiecare luna, debutand la primul ciclul menstrual, in jurul varstei de 14-15 ani. In urma ovulatiei este eliberat un ovul care ajunge in uter. Este perioada in care ovulul are cele mai multe sanse sa fie fecundat de catre spermatozoizi.

Pachetul Trussa este alcatuit din cinci teste de tip stilou, care nu necesita colectarea urinei intr-un recipient separat. Rezultatul se afiseaza chiar si dupa 40 secunde, insa pentru corectitudinea rezultatului, este recomandat sa astepti timpul complet de reactie de 10 minute.

Testul de sarcina iti da vestea cea mare

Nerabdarea de a deveni mamica este foarte mare, asa ca vrei in orice clipa sa afli daca ai ramas sau nu insarcinata.

Testul de sarcina Trussa Care for all este un test rapid, cu o precizie foarte mare si foarte simplu de utilizat. Testul te ajuta sa afli daca ovulul a fost fecundat, determinand prezenta unei sarcini in faza incipienta.

Trussa Care for all detecteaza, in mai putin de 5 minute, prezenta hormonului hCG, hormonul sarciii, numit si gonadotropina corionica umana. Acesta este prezent in urina la cateva zile dupa conceptie. Acest hormon are un rol important pe toata perioada in care o femeie este insarcinata, fiind implicat in dezvoltarea placentei, dar si in alte procese.

Nivelul acestui hormon oscileaza pe perioada celor 9 luni de sarcina. In cazul in care o femeie are o sarcina cu probleme, atunci nivelul acestui hormon este verificat periodic de catre medic.