E vital sa te #rEVITALizezi! Vara asta, Evital iti face cadou o vacanta in Grecia!

Evital Romania, unul dintre brandurile premium de suplimente alimentare pe piata din Romania, a lansat incepand cu 1 iunie campania "E vital sa te #rEVITALizezi! Vara asta, Evital iti face cadou o vacanta in Grecia!".

Campania se desfasoara in perioada 1 iunie 2017 - 20 august 2017, iar participantii pot castiga un premiu saptamanal, dar si marele premiu, constand intr-o vacanta pentru doua persoane in Grecia.

Vara lui 2017 se anunta una plina de evenimente si nimic nu trebuie sa-ti umbreasca veselia ori sa te impiedice sa te bucuri de tot ce se intampla frumos in jurul tau. Si pentru ca vorbim de lucruri frumoase, in acest sezon, Evital Romania te invita sa te inscrii la concursul 'E vital sa te #rEVITALizezi!

Vara asta, Evital iti face cadou o vacanta in Grecia!'', care iti ofera sansa sa castigi o vacanta pentru doua persoane in Grecia, avand in acelasi timp grija de sanatatea ta si a familiei tale.

Grecia este una dintre destinatiile preferate de romani in sezonul cald, mai ales pentru apa limpede, zambetul permanent al soarelui, pentru legendele care invaluie intr-o aura de mister fiecare insula.

Vrem sa descoperi tu insuti frumoasele plaje elene si toate povestile nemuritoare despre acest taram, asa ca ai posibilitatea sa-ti alegi destinatia preferata din Grecia, daca vei fi desemnat castigator.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la concurs si sa urmaresti tragerea la sorti, pentru a vedea daca ai castigat.

Cum te inscrii la concursul 'E vital sa te #rEVITALizezi! Vara asta, Evital iti face cadou o vacanta in Grecia!''?

Simplu! Cumperi produse de minim 40 lei din gama de suplimente nutritive Evital Romania (Vivacardin, Lipocardin, Glunorma, Prorelax, Hepatohelp, Acti-Reflux, Laxafast, Elastin Max, Osteo Extra, Unarin, B-Complex, Baby Guard D3, Baby Guard Dha, Baby Guard Happy Flora, Didolino, Prolactation, Pregnaguard, Oxidostop, Oculoprotect, Immununopower, Immunopower Kids, Chewy Vites Calciu+Vit D, Chewy Vites Fier+multivitamine, Chewy Vites Vitamina C + soc, Chewy Vites Immuno C, Chewy Vites Vitamina D si Chewy Vites Multivitamine), trimiti poza bonului fiscal prin mesaj privat pe pagina facebook.com/evitalRomania si te inscrii automat in tragerea la sorti pentru marele premiu.

In plus, in fiecare saptamana poti castiga un premiu #rEVITALizant, constand intr-o geanta de plaja, prosop de plaja si produse din gama Evital Romania.

Afla toate detaliile campaniei din regulamentul disponibil aici: https://goo.gl/cCI5iq.

Profesionistii Evital Romania imbina stiinta moderna cu beneficiile naturii si iti ofera o gama de suplimente nutritive, destinata tuturor membrilor familiei tale.

Acestea sustin functiile zilnice ale corpului si asigura o stare de sanatate buna prin continutul de nutrienti din legume, fructe sau plante medicinale recunoscute pentru proprietatile lor curative. Acum ai toate motivele sa alegi solutiile profesioniste, create de profesionistii Evital.