Aliatii tai in combaterea transpiratiei: ingredientele naturale

Atunci cand temperatura corpului creste, incepem sa transpiram, pentru a raci temperatura. Transpiram si cand suntem mai nervosi decat de obicei sau cand trecem printr-o situatie de stres sau in caz de emotivitate excesiva. Asadar, transpiratia este un fenomen natural al organismului.

Insa nimanui nu ii plac broboanele de sudoare aparute pe frunte, la subrat, pe spate si palmele transpirate. Iar aparitia mirosului neplacut face situatia si mai greu de suportat, ne creeaza un disconfort foarte mare.

De aceea cautam intotdeauna solutii ca sa indepartam mirosul neplacut, sa nu mai transpiram atat de mult. Zonele cele mai afectate de transpiratie sunt axilele, fruntea, pieptul, spatele, palmele si talpile.

Mirosul urat al transpiratiei apare din cauza bacteriilor prezente in mod normal pe piele, care insa in contact cu sudoarea incep sa se inmulteasca.

Ben&Anna, cel mai eficient deodorant disponibil acum in farmaciile din toata tata!

Cum te afecteaza transpiratia

Din cauza transpiratiei poate aparea senzatia de palme lipicioase, pete pe haine, mai ales in zona axilelor, senzatie de disconfort la picioare (din cauza ca in interiorul pantofilor se creeaza un mediu umed).

Persoanele care transpira mult sunt mai predispuse infectiilor pielii. Cand transpiratia este in exces, atunci poate fi si urmarea unui tratament medicamentos sau poate indica prezenta unei afectiuni (diabet, hipertiroidie, probleme ale sistemului cardiovascular, leucemie).

In astfel de situatii, este importanta prezenta la medic.

Datorita transpiratiei pot fi afectate si relatiile personale ale celui in cauza, deoarece persoana respectiva se simte rusinata, lipsita de incredere.

Pentru a preveni aparitia mirosului urat si pentru a tine transpiratia sub control au fost create antiperspirantele si deodorantele.

Insa multe dintre acestea foloseau ingrediente precum colorantii sintetici, aluminiul, parabenii, despre care se stie ca, in timp, pot favoriza aparitia unor probleme de sanatate.

De aceea, deodorantele Ben&Anna, obtinute din ingrediente naturale sunt o alternativa mult mai sigura si mai sanatoasa.

Deodorant fara aluminiu

Deodorantele naturale nu iti pun in pericol sanatatea, fiind obtinute din ingrediente naturale, provenite din agricultura ecologica. O formula unica, naturala, prietenoasa cu pielea, care combate eficient mirosul neplacut o reprezinta deodorantele Ben & Anna.

Deodorantele sunt disponibile in mai multe variante (Persian Lime, Vanilla Orchid, Provence si Nordic Timber) fiind foarte igienice si usor de folosit.

Exista si varianta fara parfum, ideala pentru cei carora nu le plac aromele sau au alergie la unul dintre ingredientele care se regasesc in celelalate variante ale produsului.

Ingredientele naturale ale deodorantelor Ben&Anna ofera protectie impotriva mirosului neplacut, prevenind si aparitia sudorii in exces.

Pielea este atent ingrijita, caci deodorantele nu lase urme, nu sunt lipicioase si nici nu sunt unsuroase. Nu contin gluten si nu sunt testate pe animale.

Deodorantele Ben&Anna sunt disponibile in farmaciile din toata tara!