De ce sa optezi pentru deodorantele naturale

Deodorantele sunt cele mai utilizate produse de ingrijire, atat de catre femei, cat si de catre barbati, pentru a combate mirosul neplacut al transpiratiei.

Pe piata exista o gama larga de deodorante, care ne ajuta sa scapam de mirosul urat al sudorii si mentin pielea de la subrat uscata. Insa, in timp, pot avea efecte neplacute asupra sanatatii, dupa cum sustin unii oameni de stiinta.

De vina ar fi aluminiul, un ingredient care intra in compozitia multor deodorante, pentru ca pune o bariera in calea glandelor raspunzatoare de aparitia transpiratiei, reducand astfel aportul de sudoare.

Un studiu efectuat anul trecut de catre oamenii de stiinta elvetieni de la Universitatea din Geneva, citat de dailymail.co.uk, sugereaza ca femeile care folosesc deodorante pe baza de aluminiu au un grad mai ridicat de risc de a dezvolta cancer de san.

Alte studii efectuate in trecut nu au putut stabili daca exista o legatura clara intre cancer si aluminiu.

Deodorant Ben&Anna fara aluminiu, chimicale sau parfum sintetic!

Aceste produse contra sudorii mai pot contine parabeni, sulfati, fosfati, ftalati, aditivi de colorare, substante care, in timp, pot dauna sanatatii.

O alta substanta folosita la producerea deodorantelor, cat si a altor produse de infrumusetare este triclosanul, fiind folosita pentru ca are efect antibacterian si ajuta la cresterea termenului de valabilitate.

Deodorantele naturale, mai sigure

Cum nu numai deodorantele, ci si alte produse de ingrijire, de infrumusetare, cat si unele alimente, pot contine ingrediente nocive pentru sanatate, este ideal daca am incerca sa reducem folosirea acestora.

Astfel, putem adopta un stil de viata bazat pe alimente eco si putem incerca sa folosim produse cat mai naturale pentru a avea grija de frumusetea noastra.

Pe piata exista deodorante obtinute din ingrediente naturale, partial provenite din agricultura ecologica, asa cum este cazul deodorantelor Ben&Anna, 100% naturale. Alternativele naturale nu incetinesc procesul de transpiratie, ci impiedica aparitia mirosului neplacut, datorita proprietatilor antibacteriene pe care le au.

Bicarbonatul de sodiu este ingredientul natural din deodorantele Ben&Anna care impiedica inmultirea bacteriilor. Drept urmare, nu mai apare mirosul neplacut de sudoare. Nu contin parabeni, arome, coloranti sintetici sau alcool.

Sunt disponibile in patru variante. Aromele disponibile sunt Persian Lime, Nordic Timber, cu de lemn de cedru si Palmarosa, de Vanilla Orchid si Provence. Mentin pielea de la subrat catifelata, placuta la atingere, nu apar iritatiile si nu lasa zona unde a fost aplicat absolut deloc lipicioasa.

Poti folosi hainele preferate fara sa te temi ca se vor pata, in urma aplicarii deodorantului.

Ingredientele naturale nu sunt importante numai cand vine vorba de alimentatie, ci si pentru produsele destinate infrumusetarii si ingrijirii corpului nostru. Pentru ca toxinele pot patrunde in organism si prin piele.

Gama de deodorante Ben&Anna este disponibila in farmaciile din toata tara!