Carotenoid Complex intareste sistemul imunitar in mod avantajos

Credeai ca doar morcovul este leguma ce iti poate oferi beneficii multiple datorita continutului sau de betacaroten? Mai gandeste-te! Pe langa acest aliment imprumutat de natura, si alte fructe sau legume colorate aprins contin aceeasi formula benefica pentru sanatatea ta. Morcovul iti este recomandat pentru o vedere mai buna. Dar de ce sa nu incerci un produs ce contine mult mai multe ingrediente active si naturale pentru intarirea sistemului imunitar precum Carotenoid Complex de la GNLD?

Produsul Carotenoid Complex are un rol bine definit de intarire a sistemului imunitar

Un flacon de produs Carotenoid Complex de la GNLD contine 90 de capsule, fiecare dintre acestea fiind bogata intr-o gama extinsa de substante nutritive care echivaleaza o portie de legume si fructe de care are nevoie organismul tau.
Acest supliment alimentar natural poate fi administrat in mod profilactic, luand cate o capsula pe zi, sau in mod terapeutic, luand cate 3 pastile de 3 ori pe zi pentru imunizare, protejarea membranei celulare si pentru multe alte boli si afectiuni cunoscute. In general, produsul Carotenoid Complex are un rol bine definit de intarire a sistemului imunitar, prin complexul de antioxidanti din care este format.
De asemenea, se mai poate spune despre acest adjuvant cu extracte naturale ca este un bun integrator de carotenoizi. Este exact ca si cum ai sta la masa si a-i consuma portia necesara de fructe si legume pentru un stil de viata sanatos, in fiecare zi. Deoarece este un complex, dupa cum ii spune si numele, produsul este bogat in mai multi nutrienti definiti prin extractele din vegetale integrale precum spanac, morcov, rosii, ardei iute, caise, piersici si capsuni.

Dar ce sunt de fapt carotenoizii si cum actioneaza ei asupra organismului?

Mai exact, este vorba despre 15 compusi potenti ai familiei de carotenoizi care actioneaza simultan pentru intarirea si reglarea functiilor sistemului imunitar. De asemenea, pe langa complexul de carotenoizi cu vitamine si antioxidanti perfecti pentru sanatate, Carotenoid Complex mai are in continut si ulei natural de masline. Acest tip de ulei este recunoscut pentru proprietatile sale care contribuie la absorbtia de carotenoizi in organism.
Acest tip de substante sunt de tip vegetal. In mare, este vorba despre o serie de pigmenti ce dau culoare legumelor si fructelor recomandate pentru o alimentatie sanatoasa. De asemenea, se regasesc si in plante si nu doar in fructe si legume. Actiunea lor principala este de a stimula activitatea antioxidanta din zona lipidica a celulelor. Insa, ajuta mult si la regenerarea celulara si la intarirea sistemului imunitar, care poate fi deseori prea slabit pentru a mai reactiona la simptomele de boala.
Un alt punct forte al carotenoizilor din Carotenoid Complex este cel de a imbunatati functiile sistemului cardiovascular. Daca iti doresti sa beneficiezi de indata de aceste avantaje ale unui asemenea supliment natural, nimic mai simplu. Intra pe site-ul naturist.com.ro si comanda-ti cate bucati de produs doresti pentru a incepe sa te simti mai bine in mod natural.