TRIFYLA – protector digestiv complet

Termenul “Ayurveda” provine din limba sanscrita, fiind o alaturare a doua cuvinte: “ayus”, care inseamna viata si “veda” care inseamna “stiinta”. Prin urmare, Ayurveda inseamna “stiinta vietii” si este considerata a fi medicina traditionala indiana.

Tractul intestinal este privit in Ayurveda ca fiind cea mai importanta cale de acumulare si eliminare a substantelor nocive din corp, metodele de purificare „panchakarma” fiind folosite in Ayurveda nu doar ca paliativ, ci si ca metode de vindecare a unor boli grave.

Suplimentul alimentar TRIFYLA este obtinut din amestecul a trei fructe (Emblica officinalis, Terminalia chebula si Terminalia belerica), cunoscute din vechime pentru continutul foarte bogat de fitonutrienti care sustin sanatatea si functionarea normala a sistemului digestiv. Un fapt cu totul extraordinar la acest amestec este acela ca aria sa de actiune este foarte extinsa, un numar relativ mic de combinatii de plante indiene avand un efect general atat de complex. Aceasta se datoreaza actiunii simultane asupra celor trei factori care stau la baza stiintei ayurvedice si care controleaza starea noastra de sanatate sau de boala. Atunci cand acesti factori sunt in echilibru, ne simtim bine atat din punct de vedere fizic cat si din punct de vedere mental si emotional. Excesul sau deficitul unuia dintre ei poate cauza insa afectiuni mai mult sau mai putin grave.

Suplimentul alimentar TRIFYLA asigura o digestie normala prin normalizarea aciditatii gastrice, a secretiei si functionarii enzimelor digestive, protectia mucoasei gastrice si intestinale. Mentinerea tranzitului intestinal normal asigura restabilirea frecventei si consistentei scaunelor sustinand eliminarea din tubul digestiv a toxinelor provenite din alimentatie sau o digestie deficitara, echilibrand astfel procesul natural de detoxifiere. Contribuie la mobilizarea si eliminarea toxinelor din sange si in special la curatarea si detoxifierea colonului. Echilibreaza asimilarea si eliminarea produselor nedigerate. Datorita controlului asupra bacteriilor si fungilor contribuie la mentinerea echilibrului florei intestinale care are un rol esential in procesul de digestie si imunitatea organismului. TRIFYLA ajuta sistemul hepato-biliar prin sustinerea regenerarii celulelor hepatice, mentinerea in parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice si a secretiei si fluxului biliar. Continutul mare de vitamina C contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la sustinerea sistemului imunitar. Functionarea normala a sistemului digestiv, imunitar si antioxidant contribuie la mentinerea vitalitatii si sanatatii intregului organism.

TRIFYLA este considerat a fi foarte eficient in ceea ce priveste mentinerea si redobandirea starii de sanatate si armonie. In primul rand, are un efect purificator la nivel digestiv, imbunatatind astfel asimilarea elementelor nutritive in organism. Astfel putem explica efectul general de tonifiere si regenerare a tesuturilor.

TRIFYLA reuseste sa mentina si armonia psiho-mentala. Are efecte remarcabile in ceea ce priveste diminuarea efectelor stres-ului de fond precum si a tensiunii emotionale. Aceasta datorita unui efect direct asupra sistemului nervos.

Terminalia chebula (Haritaki) Are actiuni si efecte antivirale si antibacteriene, laxative si astringente. Este utilizata traditional in unele suferinte ale aparatului urinar, in diareea cronica, precum si in caz de hemoroizi.

Emblica officinalis (Amla) este o planta bogata in proteine vegetale, aminoacizi, vitamine si minerale si oligoelemente. Contine vitamina C in cantitate de peste 100 de ori mai mare decat in mere. Fructele sunt o sursa foarte importanta de vitamina C, au efect diuretic si laxativ, avand o mare valoare nutritiva. Sucul din fructe ajuta la scaderea colesterolului. Planta are proprietati antibacteriene, antivirale si antioxidante.

Terminalia belerica se recomanda in tulburari de tranzit intestinal (diaree), hemoroizi, anasarca.