Remediu naturist eficient impotriva osteoporozei, artritei, artrozei, coxartrozei

“Apanajul” persoanelor trecute de varsta de 50 de ani, afectiunile osteoarticulare sub forme severe sau usoare sunt extrem de neplacute, din cauza durerilor insuportabile.

Potrivit statisticilor, cei care se confrunta cu aceste probleme sunt nevoiti sa le tina in frau toata viata.

In toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, studiile arata ca 3,5 milioane de noi fracturi se produc in fiecare an, atat in randul femeilor, cat si al barbatilor.

Fracturile - in special cele de la nivelul soldurilor - pot avea consecinte devastatoare – de la dureri si handicap pana la moartea prematura!

Serviciile de sanatate avertizeaza asupra cresterii riscului de fracturi asociate cu osteoporoza la populatia in varsta de peste 50 de ani - cu pana la 22% la femei si 17% la barbati pana in 2025.

Scheletul osos este deosebit de important pentru functionarea optima a organismului, intrucat fara acesta corpul uman ar fi doar o masa de carne moale.

Alcatuit din peste 200 de oase, scheletul osos are patru functii esentiale - sustine greutatea corpului si ajuta la sustinerea muschilor si a celorlalte organe moi, are rol de protectie, intrucat craniul protejeaza creierul, in timp ce coastele sunt precum o armura pentru inima si plamani.

Cea de-a patra functie a acestuia este faptul ca stocheaza elemente esentiale pentru mentinerea sanatatii sistemului osos - contine nu mai putin de 99 la suta din rezervele minerale existente in organism si participa chiar si la functiile imunitare, celulele albe si rosii din sange, fiind produse in maduva osoasa.

Cauza problemelor osteoarticulare: scaderea cantitatii de colagen din organism. Asa apare deteriorarea oaselor care devin fragile, demineralizarea lor, care duce la aparitia fracturilor. Pe scurt, asa apare osteoporoza.

Cum se manifesta osteoporoza?

Prin scaderea densitatii osoase. Lipsa colagenului (care actioneaza precum un ciment care ajuta la fixarea mineralelor in oase) predispune la fracturi osoase, intrucat cele mai importante elemente, precum calciu, fosfor si alte minerale lipsesc si ele.

De asemenea, in ceea ce priveste oasele poroase, acestea sunt mult mai sensibile la fractura, chiar si in cazul unei simple cazaturi, care in conditii normale nu ar avea consecinte. Potrivit estimarilor facute de medici, se pare ca dupa varsta de 50 de ani, nu mai putin de patru din zece femei se vor confrunta cu fracturi din cauza osteoporozei. Mai mult decat atat, vor fi afectate si oasele de la solduri, incheieturi, dar si cele ale coloanei vertebrale.

Cum prevenim si cum tratam afectiunile osteoarticulare?

Specialistii in medicina au creat OsteopaStop, un supliment alimentar ce-ti ofera suportul nutritional necesar pentru structurile osoase in timpul imbatranirii. Acesta contine cel mai important tip de colagen, dar si substante naturale ce ajuta la intarirea oaselor.

Cu OSTEOPASTOP spui STOP artritei, artrozei, coxartrozei si osteoporozei!

Realizat pe baza de plante si substante active ce au proprietatea de a contribui la sanatatea oaselor, acest produs exceptional contribuie la sporirea procesului de colagen, esential pentru cresterea rezistentei cartilajelor si reducerea disconfortului articular.

Previne boli precum artrite, atroze ori osteoartroze.

Obtinut in urma cercetarilor de ani de zile, produsul contine toate elementele necesare unei sinteze eficiente de colagen si alte ingrediente cheie in refacerea structurii osoase.

Prin continutul bogat in substante active, trei capsule pe zi de Osteopastop actioneaza ca o matrice unica in organism si sprijina productia de colagen in tot corpul, atat la nivelul pielii, cat si la nivelul cartilajelor, tendoanelor, oaselor, articulatiilor si muschiilor.

LUPTA IMPOTRIVA INFLAMATIILOR SI DURERILOR!
• Ajuta la ameliorarea durerilor articulare
• Contribuie la refacerea cartilajelor si mentinerea sanatatii lor
• Participa la functionarea normala a articulatiilor
• Ajuta la o recuperare eficienta dupa accidente sau fracturi
• Recomandat sportivilor pentru o recuperare rapida si fara efort
• Confera odihna de calitate dupa efort
• Foarte bun adjuvant in probleme reumatice de orice fel

Compozitia Osteopastop
Colagen – 250 mg; Sulfat de condroitina – 15 mg; Sulfat de glucozamin – 15 mg; MSM – 20 mg; Boswelia – 35 mg; Vitamina C ( Aronia) – 10 mg; Vitamina E – 10 mg; Papaya – 10 mg; Astaxantina – 10 mg.

Contraindicatii:
Osteopastop nu este recomandat persoanelor care prezinta hipersenzivitate la oricare dintre ingredientele regasite in compozitie.

MAI MULTE DETALII DESPRE PRODUSUL OSTEOPASTOP GASITI PE WWW.OSTEOPASTOP.RO SAU LA TEL. 0723.269.701