Artriflex Articulatii - produs inovativ pentru tratarea durerilor articulare !

Vei scapa de durere de la prima capsula.

Capsulele Artriflex sunt un adevarat elixir impotriva durerilor articulare sau de spate. Acest produs este un remediu impotriva diverselor tipuri de artroza, dureri de spate, dureri musculare sau articulare si crize rebele de reumatism.

Capsulele Artriflex reduc durerile imediat pana la disparitia acestora, relaxeaza si detensioneaza musculatura, deblocheaza articulatiile si le imbunatateste mobilitatea, calmeaza rapid inflamatiile, diminueaza intensitatea si frecventa crizelor de reumatism, incetineste procesul degenerativ articular, creste elasticitatea tesuturilor, stimuleaza metabolismul si are efect relaxant si revigorant.

Artriflex are la baza principii active puternic curative, dintre care cel mai important este cartilajul de rechin, care creste abilitatea de regenerare a tesuturilor, reface articulatiile, calmeaza rapid inflamatiile, intareste sistemul imunitar si are efect antiinflamator pronuntat.

Folosit de Nea Marin :
In urma cu cativa ani am inceput sa simt dureri intepatoare ale genunchilor cand imi exersam miscarile de dans, insa nu am luat in considerare acele semne pe care corpul meu mi le dadea.

Timpul a trecut si durerile s-au extins catre majoritatea articulatiilor si atunci am realizat ca este timpul sa fac ceva pentru a le mentine sanatoase. Am incercat diverse creme pentru dureri articulare insa durerea disparea pe moment si nu trata problema. Medicul meu curant mi-a recomandat tratamentul cu ARTRIFLEX pentru
refacerea articulatiilor.

L-am urmat timp de 3 luni si am scapat definitiv de durerile articulare si in plus mobilitatea mea este cu totul alta, ma pot misca in voie fara a mai avea neplaceri. Rezultatele au fostspectaculoase.

Am renuntat la antiimflamatoare, pentru ca pur si simplu nu mai aveam dureri. Fiindca acest tratament mi-a redat inapoi pofta de dans si sanatatea am hotarat sa-mi impartasesc experienta cu toata lumea. Deci, daca durerile articulare va dau bataie de cap, faceti ca mine: folositi ARTRIFLEX.”

Beneficiile utilizarii ARTRIFLEX
- Reduce durerile si inflamatiile articulare.
- Opreste uzura continua a membranei sinoviale, care cauzeaza intarirea, rigidizarea si functionalitatea redusa a articulatiilor.
- Regleaza cantitatea de lichid sinovial din articulatii.
- Asigura lubrifierea permanenta a cartilajului articulatiilor.
- Sustine formarea colagenului pentru functionarea corespunzatoare a cartilajelor si oaselor.
- Eliminarea totala a durerii articulatiilor si coloanei vertebrale, deja dupa prima saptamana de folosire, eliminarea amortelii si sentimentului neplacut de rigiditate a articulatiilor in primele 2 saptamani, eliminarea inflamatiilor si regenerarea elementelor cheie ale articulatiilor (epifiza, cartilajul articular) in 4 saptamani,

Artriflex functioneaza diferit fata de majoritatea mijloacelor pentru sprijinirea articulatiilor. in mod traditional gelurile, balsamele si benzile, actioneaza numai pe partea exterioara a pielii, ceea ce reprezinta o actiune superficiala, de moment.

Artriflex activeaza procesele de autoregenerare a cartilajului si initiaza reconstructia fluidului sinovial. Multumita acesteia, articulatiile sunt reparate din interior.

Caracteristici

Artriflex contine cartilaj de rechin si calciu coral pentru sanatatea articulatiilor. Contine, de asemenea, glucozamin sulfat si condroitin sulfat - substante care sunt componente ale structurii cartilajelor articulare.

Glucozamin sulfat si condroitin sulfat sunt componente constructive esentiale ale structurii cartilajelor articulare si ale altor tesuturi conjunctive – oase, ligamente si tendoane. Cartilajul de rechin contribuie la mentinerea sanatatii, elasticitatii si flexibilitatii articulatiilor.

Ingrediente 100% naturale active
- Pulbere de calciu coral,
- Glucozamina sulfat de potasiu
- Sulfat de condroitina 90%
- Pulbere din cartilaj de rechin
- Pulbere din radacini de gheara diavolului - harpagophytum
- Pulbere din coada-calului
- Calciu

Mod de administrare: 2 capsule pe zi, la micul dejun
www.artriflex.ro