Reishi Shiitake Maitake - combinatia naturala eficienta in lupta cu cancerul

Consumate de mii de ani, ciupercile asiatice nu sunt numai o sursa de nutrienti ci au si numeroase proprietati medicinale, ele actioneaza prin restabilirea echilibrului organismului afectat si mentin corpul intr-o stare constanta de sanatate.

Reishi, Shiitake si Maitake sunt cele mai importante ciuperci terapeutice cu beneficii imunostimulatoare dovedite de mii de ani in medicina traditionala asiatica.

Sa facem cunostinta cu cele trei ciuperci terapeutice:

Reishi (Ganoderma lucidum) este cunoscuta si ca “ciuperca minune” sau “ciuperca nemuririi” si este utilizata in Asia de mai bine de 2000 de ani, in scop medicinal.

Ciuperca Reishi creste pe scoarta copacilor si contine peste 200 de microelemente active, dintre care cele mai importante sunt polizaharidele, vitaminele, acizii ganoderici, germaniul organic, adenozina, aminoacizii si proteinele.

Un numar important de studii desfasurate in Japonia, China, USA si UK in ultimii 30 de ani au demonstrat ca exista o stransa legatura intre consumul de Reishi si ameliorarea unor afectiuni grave.

Reishi are ca rol principal sustinerea sistemului imunitar si atenuarea efectelor adverse ale antihistaminicelor si chimoterapiei, fiind un bun aliat in tratamentele antitumorale. Are actiune detoxifianta si adaptogena complexa asupra intregului organism si regenereaza celulele gliale nervoase cu rol in hranirea neuronilor.

Shiitake (Lentinula edodes) cunoscuta sub numele de "ciuperca samurai " este un simbol al longevitatii si cea mai cunoscuta dintre ciupercile cu proprietati medicinale, folosita in medicina si bucataria asiatica de peste 6000 de ani.

Ciupercile Shiitake au cea mai ridicata concentratie de principii active (30% polizaharide, lentinan, AHCC, eritadenina ), cu efecte puternic antioxidante si adaptogene. Shiitake contribuie la stimularea raspunsului imunitar si la activarea anumitor proteine care ataca celulele canceroase.

In urma cercetarilor clinice s-a demonstrat faptul ca tratamentul naturist cu Shiitake mareste rata de supravietuire in cazul bolnavilor de cancer si reduce semnificativ riscul aparitiei unor noi tumori. De altfel, in 1985 ciupercile Shiitake au fost aprobate de Administratia de Control a Alimentelor si Medicamentelor din Japonia, pentru actiunea anticancerigena.

Maitake (Grifola frondosa), "regele ciupercilor " sau “ciuperca dansatoare” creste in muntii din nord - estul Japoniei, este consumata in mod traditional ca aliment cu proprietati tamaduitoare extraordinare.

Are efecte puternic antioxidante, asigurand buna functionare a tuturor celulelor si tesuturilor sanatoase din organism, eliminandu-le pe cele bolnave.

Printre proprietatile curative ale acestei ciuperci se numara: detoxifiante, antivirale, antibacteriene, antiinflamatoare, neuroprotectoare si hipotensive.

Specialistii recomanda administrarea a 1-2 capsule pe zi din suplimentul alimentar Reishi Shiitake Maitake in: hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie, hepatite, diabet, viroze, depresie, anxietate, terapii antitumorale, cure chimioterapice,

Asocierea sinergica a celor trei ciuperci (Reishi, Shiitake si Maitake) ofera multiple beneficii:

- Concentratia maxima de substante bioactive (polizaharide – beta glucan, proteoglucani activi) are rol in protejarea organismului declansand procesul natural de vindecare in cazul multor afectiuni grave.

- Polizaharidele, principiile active din aceste ciuperci sunt cunoscute pentru echilibrarea sistemului imunitar.

- Reduce colesterolul si trigliceridele. Mentine presiunea arteriala normala si nivelul optim de transaminaze.

- Stimuleaza functia insulino secretorie a pancreasului. Ajuta la mentinerea nivelului normal de zahar in sange.

- Asigura protectie cardiovasculara, hepatica si renala.

- Proprietatile lor antioxidante determina neutralizarea radicalilor liberi din organism, distrugand celulele vinovate de deteriorarea ADN-ului.

- Au actiune detoxifianta naturala inlaturand celulele moarte acumulate in tesuturi, eliminand astfel din organism potentialii factori cancerigeni.

Ingrediente active / capsula: pulbere extrafina microactiva din spori micronizai la rece de Reishi (Ganoderma lucidum)* cu 2,01 % polizaharide in stare pura i 1,71% reishi triterpene - 100 mg, extract superconcentrat uscat 5:1 din corpul ciupercii Maitake (Grifola frondosa)* echivalent a 500 mg pulbere uscata continand minimum garantat 30% polizaharide - 100 mg, extract superconcentrat uscat 5:1 din corpul ciupercii Shiitake (Lentinula edodes)* echivalent a 500 mg pulbere uscata continand minimum garantat 30% polizaharide - 100 mg * materii prime obtinute din culturi certificate organic.

Te asteptam cu sanatate din natura la COSMO PHARM!