Pentru sanatatea creierului tau

Imbatranirea normala (“aging”) este un proces cronologic pasiv de inaintare in varsta. Senescenta (“senescence”) se refera la modificarile compozitiei organismului caracteristice imbatranirii. Biologii au masurat multe dintre aceste modificari.

Printre organele care sufera modificari odata cu inaintarea in varsta destul de timpuriu se numara si creierul, respectiv sistemul nervos. Potrivit studiului Whi-tehall publicat in BMJ in ianuarie, 2012, incepand cu varsta de 45 de ani apare declinul cognitiv usor, atat in cazul femeilor cat si al barbatilor.

Declinul cognitiv apare ca urmare a reducerii progresive a vitezei de procesare a informatiei si se manifesta prin tulburari usoare, la inceput, ale memoriei, capacitatii de concentrare, tulburari de invatare si atentie.

Putem intarzia imbatranirea creierului printr-un stil de viata sanatos, activitate fizica si intelectuala, alimentatie sanatoasa. Pentru rezultate si mai bune, putem apela la suplimente nutritive care aduc un aport sporit de elemente esentiale functionarii normale a creierului.

NeuroAgeTM este un supliment nutritiv nou introdus pe piata din Romania, care, prin combinatia unica de elemente, ajuta la functionarea normala a creierului si intarzie aparitia semnelor caracteristice declinului cognitiv asociat varstei.

NeuroAgeTM ajuta la mentinerea vigilentei mentale, a proceselor de invatare si memorie, creste capacitatea de concentrare si imbunatateste functiile cognitive (planificarea, atentia, gandirea).

O capsula de NeuroAgeTM contine fier, acid pantotenic, uridina, citidina, glutamine .

Rolul acestor substante in sustinerea functiilor mentale au fost demonstrate in studii clinice. Trei ingredinete (Uridina+ Citidina+ Glutamina) au fost studiate extensiv, in peste 31 studii clinice ce au inclus peste 2.200 subiecti de diverse varste.

Fierul si acidul pantotenic (vit. B5) imbunatatesc transportul oxigenului la creier si ajuta la sintetizarea anumitor neurotransmitatori (acetilcolina).

Uridina ajuta la reducerea consumului de energie a creierului, stimuleaza reproducerea neuronilor sanatosi si actioneaza ca neurotransmitator.

Citidina imbunatateste comunicarea interneuronala si mentine structura celulara. Glutamina este unul din com bustibilii principali ai celulei nervoase.

Toate aceste studii demonstreaza beneficiile pe care le aduce NeuroAgeTM in mentinerea unui creier sanatos si a unei minti agere, chiar si la varste inaintate.

Cu cat administrarea NeuroAgeTM incepe mai devreme, cu atat functiile creierului sunt prezervate in limite normale o perioada mai lunga de timp.

NeuroAgeTM se recomanda in tratament pe termen indelungat, 2 capsule/ zi, dimineata, impreuna cu alimentele. Se poate administra persoanelor cu varsta peste 12 ani. Nu exista contraindicatii si reactii adverse.

Gama NeuroAge mai include si NeuroAge NRG (contine in plus cofeina si teina si nu este recomandat persoanelor sub 18 ani) si NeuroAge Sleep (contine in plus melatonina si valeriana).

Produsele NeuroAge sunt disponibile in cutii de 60 capsule, in farmaciile partenere si online pe www.neuroage.ro