OptiBac- probiotice adaptate nevoilor tale

Intestinul joaca un rol esential pentru buna functionare a organismului deoarece aici are loc absorbtia substantelor nutritive din alimentele ingerate, proces extrem de important atat pentru digestie, cat si pentru metabolizarea energiei.

In plus, microflora intestinala actioneaza ca o bariera protectoare care previne multiplicarea bacteriilor daunatoare, sustinand astfel sistemul imun.

De aceea, trebuie sa acordam o atentie deosebita culturilor de bacterii vii ce se regasesc la nivelul tractului intestinal.

Nivelul nostru natural de bacterii benefice scade zilnic din cauza factorilor de stres, a inaintarii in varsta, a medicamentelor (de exemplu antibioticele), a calatoriilor, a dietei sarace in elemente nutritive sau a nivelului ridicat de zahar.

Dezechilibrul dintre bacteriile benefice si cele nocive cauzeaza tulburari digestive manifestate prin balonare, crampe, tranzit greoi, intoleranta la anumite alimente, scaderea imunitatii sau chiar afectiuni ale pielii.

Putem insa evita toate aceste efecte neplacute prin administrarea unui probiotic adaptat nevoilor noastre. Probioticele sunt microorganisme vii care atunci cand sunt administrate corect, aduc beneficii de sanatate organismului.

Constientizand importanta culturilor vii pentru sanatatea intregului organism, OptiBac Probiotics ofera o gama complexa de probiotice pentru afectiuni specifice, avand la baza cele mai cercetate tulpini din lume.

Studiile clinice sustin eficienta produselor Optibac, a caror formulare este rezistenta la aciditatea din stomac si nu necesita refrigerare. Concentratia de bacterii vii ramane viabila cand ajunge in intestin si este garantata pana la data de expirare a produsului.

Gratie expertizei vaste in domeniul microbiologiei, fiecare produs Optibac are la baza tulpini diferite de probiotice care colonizeaza anumite sectiuni ale intestinului in functie de afectiunea pentru care sunt administrate.

Optibac Probiotic zilnic (60 capsule) are o concentratie de 2.5 miliarde de bacterii vii/capsula si este recomandat pacientilor cu tulburari de digestie (balonare, flatulenta, constipatie, intoleranta la anumite alimente), imunitate scazuta, stari de oboseala si afectiuni ale pielii (acnee, eczeme).

Optibac Probiotic zilnic Extra Forte (30 capsule) are o concentratie de 20 miliarde de bacterii vii si contine Lactobacillus acidophilus NCFM- cea mai cercetata tulpina acidophilus din lume.

Este probioticul ideal pentru persoanele care au urmat un tratament indelungat cu antibiotice, precum si pentru cei care se confrunta cu alergii si afectiuni digestive: Sindromul Intestinului Iritabil, boala lui Crohn.

Gratie formulei concentrate, imbunatateste functionarea tranzitului intestinal si amelioreaza simptomele de balonare, flatulenta, crampe abdominale, intoleranta la anumite alimente. Este extrem de eficient pentrua cresterea imunitatii organismului.

Optibac Probiotic pentru copii si sugari (10 plicuri) are o concentratie de 3 miliarde bacterii vii/plic si contine tulpini de Bifidobacterium infantis&bifidum, bacteriile dominante in organismul copiilor sanatosi.

Se administreaza copiilor si sugarilor cu varste de la 0-12 ani, care manifesta urmatoarele simptome: digestie greoaie, imunitate scazuta, alergii, colici, intoleranta la anumite alimente, astm. Se poate administra si femeilor insarcinate, mai ales in ultimul trimestru de sarcina, dar si mamelor care alapteaza.

Optibac Probiotic in tratament cu antibiotice (10 capsule) are o concentratie de 4 miliarde bacterii vii/capsula si contine culturi de bacterii vii care rezista la antibiotic: Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, Lactobacillus acidophilus Rosell-52.

Se administreaza in acelasi timp cu antibioticul si contracareaza efectele adverse ale acestuia: diaree, afte, candida, constipatie, scaderea imunitatii, crampe abdominale.

Optibac Probiotic Saccharomices boulardii (16 capsule) are o concentratie de 5 miliarde bacterii vii/capsula si se recomanda pacientilor care se confrunta cu diaree cronica sau infectioasa, candida, colita si intestin iritabil.

Acest probiotic ajuta la eliminarea bacteriilor daunatoare care provoaca infectia si accelereaza vindecarea. Administrat pe termen lung, Saccharomices boulardii neutralizeaza si elimina toxinele din corp si curata colonul.

Nu toate probioticele actioneaza in acelasi fel. Gaseste-l pe cel care ti se potriveste!

Produsele OptiBac sunt disponibile in Farmaciile Help Net.