Ginkgo STEM – regenerarea celulara a sistemului nervos

Daca pana acum bolile mentale degenerative isi faceau aparitia la persoane trecute de 60 de ani, studii de ultima ora, care examineaza cauzele imbatranirii cerebrale precoce, au ajuns la concluzia ca stresul emotional si cel de la locul de munca, alaturi de alte cauze au facut ca simptomele acestei maladii sa se manifeste de la o varsta tot mai scazuta, chiar incepand cu 40-45 de ani.

Specialistii trag un semnal de alarma asupra consecinelor acestui tip de afeciune si chiar avertizeaza ca pana in 2020 anxietatea, depresia si bolile de memorie vor fi principalele cauze ale incapacitatii de munca.

Din pacate, insa, medicina actuala nu are tratamente eficiente si fara efecte adverse grave pentru boli precum Parkinson, Alzheimer, depresii cronice, dementa, anxietate, oboseala cronica.
Din fericire exista si tratamente naturale pentru prevenirea si tratarea bolilor degenerative mentale.

Ginkgo Biloba, cunoscut si ca “Arborele vietii”, este un copac incredibil de puternic. A supravietuit bombardamentului atomic de la Hiroshima, in conditiile in care vegetatia din imprejurime a fost complet distrusa.

Ginkgo Biloba este compus din flavonoizi - antioxidanti puternici, care au capacitatea de a incetini imbatranirea celulelor, si din bilobalide si ginkgolide - care au rolul de a preveni formarea cheagurilor de sange, imbunatatind in acelasi timp circulatia sangvina.

Ginkgo 120 STEM de la Herbagetica este singura formula din Romania care combina cea mai mare concentratie recomandata de Ginkgo Biloba, 120mg, extract standardizat 50:1 cu Alga AFA.

Aceasta combinatie inovativa este eficienta pentru regenerarea sistemului nervos, stimularea capacitatii de concentrare si memorare, efectele sale fiind sustinute de Extractul de Ganoderma, cele 3 tipuri de Ginseng (Chinezesc, Siberian si Indian) si cele doua alge verzi-albastre Chlorella si Spirulina.

Contribuie la:

- imbunatatirea circulatiei sangvine, imbunatatirea memoriei de scurta si de lunga durata

- timpul de reactie la stimulii exteriori este mult mai rapid, iar reflexele mai bune

- sporirea nivelului atentiei, combaterea senzatiei de somnolenta

- incetineste procesul de imbatranire si senilitate prin favorizarea unei bune irigari si oxigenari la nivel cerebral

- protejeaza integritatea structurala si functionala a membranelor neuronale

- atenueaza senzatiile de “tiuit in urechi”, “maini si picioare reci”, ameteli

- mentine elasticitatea vaselor de sange, intareste peretii venelor, reduce presiunea arteriala

- previne tulburarile de coagulare la nivelul capilarelor, ceea ce duce la normalizarea circulatiei sangelui

- imbunatateste functiile mentale ale persoanelor suprasolicitate

- pastreaza un echilibru psihic, crescand productia substantelor neurotransmitatoare

- datorita proprietatilor puternice antioxidante, incetineste imbatranirea tesuturilor, degenerarea ADN-ului si impiedica aparitia celulelor canceroase

- prin irigarea sangvina a ochiului mareste acuitatea vizuala, combate senzatia de oboseala

- protejeaza retina de procesele degenerative intervenite odata cu varsta sau ca efect secundar al diabetului

- stimuleaza productia de Celule Stem si determina migrarea lor acolo unde este nevoie pentru refacerea celulelor nervoase afectate

Adjuvant in Alzheimer si Parkinson

In ceea ce priveste boala Parkinson, doctorii sunt de parere ca alaturi de tratamentele specifice acestei boli, extractul de Ginkgo Biloba este folositor deoarece, datorita cresterii circulatiei sangelui in creier, permite o mai buna circulatie a dopaminei catre zonele care au mai mare nevoie de aceasta.

In urma numeroaselor studii efectuate s-a demonstrat ca extractul de Ginkgo Biloba este benefic pentru persoanele care sufera de Alzheimer, deoarece imbunatateste memoria, gandirea si implicit comportamentul social al persoanei afectate de aceasta boala.

Alga AFA este o valoroasa sursa de feniletilamina, considerata un modulator neuronal extrem de important pentru bolnavii de Parkinson sau Alzheimer. Aceeasi substanta reduce durerea prin cresterea nivelului de endorfine si dubleaza efectul Ginkgo Biloba in privinta stimularii concentrarii mentale si cresterii nivelului de energie.

Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule Stem care sta la baza acestui produs.

Cercetarile stiintifice au aratat ca pigmenii albastri si verzi, existeni in alga AFA, stimuleaza producia de Celule Stem din maduva spinarii, in timp ce o alta categorie de substane coninute de alga AFA (polizaharide) stimuleaza migrarea Celulelor Stem acolo unde este nevoie de ele.

Celulele Stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfarsit, putandu-se diferenia si crea orice esut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe inca de dinainte de nastere (Celulele Stem embrionare), dar si cele care asigura ulterior cresterea si regenerarea organismului (Celulele Stem adulte).

Protejarea organismului fata de factorii de stres si radicalii liberi

Extractul de Ginkgo Biloba asociat cu extractul de Ganoderma si cele 3 tipuri de Ginseng mareste capacitatea organismului de a face fata factorilor de stres.

Astfel:

Mai multe informaii privind utilizarea produsului Ginkgo Stem de la Herbagetica pot fi aflate accesand site-ul companiei http://herbagetica.ro/ginkg120-stem.html sau la numarul de telefon 0372.918.888.