Articular Stem - aliatul perfect pentru articulatii sanatoase

De cele mai multe ori presupunem ca durerile articulare sunt o parte normala a procesului de imbatranire, dar in spatele lor se pot ascunde afectiuni serioase care nu tin cont de varsta.

Factori ereditari, leziuni, fracturi repetate, precum si alti factori de suprasolicitare sunt cele mai frecvente aspecte implicate in dezvoltarea problemelor articulare.

Afectiunile articulare, cele mai comune cauze de durere la nivel global, afecteaza calitatea vietii, limitand considerabil activitatea persoanelor.

Durerile care se pot transforma intr-un disconfort permanent, rigiditatea articulatiilor, starea generala de slabiciune sunt doar cateva din simptomele care pot afecta sarcinile cotidiene, persoanele cu astfel de afectiuni ajungand chiar si in pragul depresiei.

Studiile demonstreaza ca frecventa bolilor articulare este in crestere, insa abordate corect acestea pot fi prevenite, tratate sau incetinite.

Tot mai multe studii se concentreaza asupra mecanismelor prin care organismul se reinnoisete pe tot parcursul vietii. Celulele STEM au un potential enorm in terapiile medicale. Ofera o sursa viabila de inlocuire a celulelor afectate pentru tratarea bolilor si reducerea mortalitatii.

Corpul uman este format din miliarde de celule specializate care formeaza tesuturi cum ar fi: pielea, creierul, muchii, ligamentele, tendoanele, articulatiile si oasele. In fiecare zi, aceste celule sunt implicate intr-un proces de degradare si regenerare.

Atunci cand celulele imbatranite mor, celule noi se diferentiaza din celulele STEM, acestea avand capacitatea unica de a crea o multitudine de celule diferite, in functie de nevoile corpului.

Cu toate acestea, in momentul in care apare o leziune, procesul degenerativ este mai accentuat decat cel de regenerare, rezultand structuri slabe cu proprietati inferioare.

Exista mai multe tipuri de celule STEM, iar cele care stimuleaza cel mai bine vindecarea leziunilor musculo-scheletale (tendoane, muschi, cartilaj, oase) sunt localizate in maduva osoasa.

Articular Stem de la Herbagetica este o formula 100% naturala conceputa pentru a reface tesutul cartilaginos din articulatii si pentru a reduce durerile articulare. Aceasta formula are la baza extracte standardizate, care garanteaza procentul de substanta activa, sustinand astfel efectele benefice superioare si rapiditatea de vindecare.

Produsul Articular Stem de la Herbagetica asociaza Alga AFA - cel mai puternic stimulator vegetal de celule STEM cu Cartilajul de Rechin, extractul de Coaja de salcie, Spirulina si Chlorella. Aceste componente naturale prezinta puternice efecte antiinflamatoare, sustin flexibilitatea articulatiilor si diminueaza durerea articulara.

Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de celule STEM. Celulele Stem au capacitatea de a se transforma intr-o mare diversitate de celule diferentiate, putand sa reinnoiasca si sa refaca tesuturile afectate. Astfel, Alga AFA ajuta la refacerea tesutului de colagen din articulatii, sprijinind functionarea optima a intregului sistem articular.

De asemenea, aceasta alga miraculoasa este absorbita intr-o proportie foarte mare in organism – 97% comparativ cu substantele de sinteza care prezinta un nivel de absorbtie de doar 5-25%. Acest grad ridicat de absorbtie garanteaza eficienta ridicata a Algei AFA pentru refacerea tesutului de colagen din articulatiile afectate.

Cartilajul de Rechin, standardizat cu 4% condroitina, este o pulbere foarte bogata in condroitina si glucozamina, doua substante extrem de eficiente in diversele forme de reumatism degenerativ, ajutand la refacerea articulatiilor si redandu-le mobilitatea.

De asemenea, Cartilajul de rechin contine o cantitate crescuta de Calciu si Fosfor, care il recomanda in tratarea bolilor de oase.

Extractul de Salcie 20:1, ce garanteaza 25% salicina este cunoscut drept “aspirina naturala”. Acest ingredient are puternice efecte antiinflamatoare si antireumatismale, fiind de un real ajutor in cazuri de osteoporoza, reumatism sau luxatii.

Chlorella, standardizata cu minim 50% proteine contine o cantitate uriasa de clorofila si are peste 20 de vitamine si minerale (calciu, magneziu, fier, fosfor, iod, vitamina C, B1, B2, B5, B6, B12, E si K, biotina, inositol, acid folic). Chlorella are proprietati antiinflamatoare importante, fiind un bun adjuvant in inflamatiile cronice si acute.

Spirulina, standardizata cu minim 60% proteine, este o microalga extrem de bogata in fier, betacaroten, vitamine, minerale si oligoelemente. Spirulina are capacitatea de a impiedica inflamarea si degenerarea tesuturilor cartilaginoase de la nivelul articulatiilor, fiind astfel un real ajutor in cazul poliartritei reumatoide.

Mai multe informatii privind utilizarea produsului Articular Stem de la Herbagetica pot fi aflate accesand site-ul companiei http://herbagetica.ro/articular-stem.html sau la numarul de telefon 0372.918.888.