Systane Ultra, motivul ochilor sanatosi

Ochiul uscat este rezultatul direct al zonelor uscate care s-au format pe ochi din cauza cantitatii inadecvate de lacrimi sau a evaporarii prea rapide a lacrimilor.

Din cauza ca aceste zone uscate pot cauza ruperea rapida a filmului lacrimal, pot duce la un lant de simptome din ce in ce mai grave.

Ochiul uscat pote fi cauzat de multi factori: atmosfera uscata, vant, lentile de contact, varsta, probleme medicale, expunere la fum, aer conditionat, dar si de schimbari hormonale.

Ce se ascunde in spatele schimbarilor hormonale

Hormonii ajuta la stimularea productiei de lacrimi. Drept rezultat, schimbarile hormonale pot reduce productia naturala a lacrimilor. Desi se stie ca sarcina si menstruatia afecteaza productia de lacrimi, este de asemenea adevarat ca si atunci cand femeile intra la menopauza va aparea aceasi problema. Acest lucru poate ajuta la explicarea motivului pentru care femeile sunt mai des afectate de ochiul uscat decat barbatii.

Systane Ultra combate cauzele pe doua fronturi

Lacrimile oftalmice Systane Ultra combate aceste cauze ale ochiului uscat pe doua fronturi: (1) ofera ochilor hidratare imediata si (2) ajusteaza pH-ul pentru a se potrivi cu pH-ul natural al ochilor. Ca urmare, ochii scapa de disconfortul uscaciunii oculare si raman hidratati o perioada mai lunga de timp.

Systane Ultra ofera un strat lubrifiant de lunga durata pentru ca pleoapele sa alunece mai usor. Acest strat nu doar protejeaza zonele uscate, ci chiar le ofera un mediu sanatos in care acestea se pot vindeca.

Systane Ultra se poate utiliza ori de cate ori este nevoie, pe parcursul intregii zile, chiar si in timpul purtarii de lentile de contact. Produsul poate fi utilizat si inainte de sau dupa indepartarea lentilelor de contact.

Protectie extinsa inseamna ca ochii se simt confortabil mai mult timp, cu mai putine administrari. Systane Ultra este disponibil in farmacii, in flacoane de 10 ml.

Ref.:
1.Systane Ultra - Instructiuni de utilizare
2.www.systane.ro
[Surse: Site, Prospect, Brief, Dosar Familia Systane – Gama completa]
SYS201610014