Bioo.ro prezinta Revidox - un produs naturist pentru regenerarea organismului

Imbatranirea este considerata un proces biologic ireversibil si, de asemenea, un factor de risc pentru o gama extinsa de afectiuni geriatrice. Insa, magazinul online cu produse naturiste bioo.ro prezinta un produs creat din ingrediente 100% naturale, perfect pentru regenerarea organismului.

Chiar daca declinul care este in legatura cu avansarea in varsta cauzeaza anumite functii fiziologice cum ar fi dezvoltarea de afectiuni cardiovasculare sau disfunctii metabolice, exista ceva care imprumuta elemente naturale pentru a trata toate aceste semne ale imbatranirii celulare – Revidox.

Inaintarea in varsta nu inseamna si imbatranirea sau incetinirea functiilor organismului

Produsul Revidox de la brandul cu acelasi nume, ce poate fi regasit pe site-ul bioo.ro individual sau in diferite promotii de mai multe pachete a cate 30 de capsule, este singurul supliment alimentar anti-imbatranire a carui eficacitate este sprijinita de studii clinice specializate. Asa se face ca Revidox da inapoi ceasul biologic care este reprezentat de varsta celulelor organismului si care este influentat destul de mult de stilul de viata dus.

Produsul Revidox este ca un tratament naturist magic care da timpul inapoi si face ca organismul nostru, impreuna cu sanatatea generala, sa fie mult mai bune si sa se resimta in toata fiinta noastra. Suplimentul alimentar actioneaza pe interior ca o armura protectoare si in acelasi timp nimicind toxinele, ca sa poata fi perceput pe exterior, printr-o sanatate de invidiat chiar si la cele mai inaintate varste.

Revidox este un supliment nutritiv care reduce si amelioreaza imbatranirea celulara, fiind un factor cheie in intinerirea intregului corp. Printre alte beneficii pentru sanatatea generala, acest produs incetineste imbatranirea pielii, reduce liniile fine si ridurile, imbunatateste hidratarea, elasticitatea si luminozitatea pielii si stimuleaza o stare de spirit buna.

Are o eficienta de 95% asupra tuturor celor care administreaza cate o pastila pe zi, in timpul micului dejun, extinzand viata celulelor corpului si neutralizand radicalii liberi. De asemenea, Revidox combate factorii poluanti nocivi si daunele produse de razele ultraviolete in contactul cu corpul uman.

Un mix de ingrediente naturale pentru frumusetea si intarirea organismului

Revidox contine un mix de antioxidanti, vitamine si minerale care functioneaza laolalta in cel mai bun echilibru pentru a mentine pielea sanatoasa si functiile celulare in parametri normali. Ingredientele sale si extractele naturale combat foarte eficace semnele de imbatranire, factorii care duc la afectiunile cardiovasculare si elimina natural toxinele din organism.

Extractul de rodie si de struguri, bogat in acid elagic, polifenoli, antociani si vitamina C are o capacitate uriasa antioxidanta si ajuta la reducerea petelor si a ridurilor de la nivelul pielii. Seleniul, inclus in produsul Revidox de la brandul cu acelasi nume, este un mineral vital care este demonstrat a apara celulele de daunele provocate de radicalii liberi din corp. In acelasi timp, ajuta la mentinerea sanatatii parului si a unghiilor.

Vitamina C continuta de Revidox actioneaza ca un antioxidant si detoxidiant natural puternic demonstrat pentru promovarea formarii unui nivel de colagen de care are nevoie corpul pentru obtinerea unei pieli ferme si elastice, mereu tinere. Siliciul continut de produsul Revidox ajuta la cresterea parului si il intareste.

Asimileaza un nivel bun de calciu si apara tesuturile conjunctive si celulele corpului de factorii negativi. De asemenea, pastreaza pielea mereu tanara si grabeste procesele de vindecare ale corpului.