Kinetoterapia manuala de varf cu echipa Virgil Pruteanu

Ti s-a intamplat ai dureri si sa nu ti se gaseasca rezolvarea? Afla ca medicina conventionala are limitele ei.

Exista o serie de aspecte de care nu se tine cont in mod obisnuit, si in anumite cazuri nici aparatura nu serveste la nimic.

Ei bine, atunci intervine nevoia de a apela la un kinetoterapeut experimentat, care poate vedea dincolo de limitele medicinei standardizate.

Totul se poate rezolva

Misterele medicinei conventionale nu reprezinta decat cateva dintre detaliile de baza care intra in bagajul de cunostinte al unui specialist in kinetoterapie si medicina holistica.

Virgil Pruteanu ne-a spus ca atat el, cat si echipa sa de specialisti, pot depista o serie de nereguli pe care nici macar aparatura performanta nu o poate identifica. Vorbindu-ne despre prima vertebra cervicala (ATLAS), specialistul ne-a dezvaluit ca „Echipamentele medicale care folosesc razele X sau cele bazate pe rezonanta magnetica nu depisteaza de fiecare data vertebra ATLAS si de aceea, diagnosticarea unei astfel de afectiuni, in conditiile date, este aproape imposibil de realizat.”

Stiati ca alinierea gresita a vertebrei ATLAS cauzeaza dureri de cap, insomnie, presiune arteriala, amnezie, ameteli, oboseala cronica, hiperactivitate si hipoactivitate, printre altele?

Ei bine, Lucas Leite – fost campion mondial de Jiu Jitsu Brazilian (BJJ) si-a exprimat recunostinta fata de Virgil Pruteanu, despre care a spus ca se pricepe mai bine decat oricine la maximizarea performantelor corpului uman. Chiar si celebrul jucator de poker de origine Romana, Daniel Negreanu, a fost unul dintre miile de beneficiari bucurosi ai Terapiei Virgil Pruteanu. Dublul Castigator al World Poker Tour l-a numit pe specialist: „Un kinetoterapeut de nota 10!”.

Despre kinetoterapeutul minune al Romaniei

Atunci cand vine vorba de kinetoterapie in Constanta, Virgil Pruteanu este punctul de referinta al respectivei regiuni. Fostul Kinetoterapeut al Lotului Olimpic de Haltere (5 ani) a efectuat numeroase alte cursuri de specializare – in tara si in strainatate – dupa incheierea facultatii de specialitate: Chiropractica Japoneza – alinierea coloanei vertebrale – Seitai, masaj terapeutic thailandez Nuad Bo Rarn, Medicina Japoneza Holistica – Amatsu Tatara, Manipularea sistemului nervos – Mamalek si Qigong – Acupunctura fara ace, pe care o practica de la varsta de 15 ani alaturi de maestrul chinez Lin Kai Ting – si altele.

Specialistul ne-a dezvaluit ca a fost introdus in aceasta lume inca de la o varsta frageda. La varsta de numai 15 ani a inceput sa invete arta Qigong de la maestrul Lin Kai Ting.

Din Mexic in Romania pentru terapia Virgil Pruteanu

Dupa o operatie in 2011 si un accident de masina, Izabella Stambulsky a venit din Mexico City in Romania special pentru sedintele de kinetoterapie manuala ale lui Virgil Pruteanu.

“Dupa doua saptamani de kinetoterapie manuala simt ca trupul meu si-a revenit complet de la accident, ma simt ca noua si chiar mai tanara, pentru ca nu a fost numai un tratament al spatelui, ci mi-a recomandat si o dieta pentru detoxifierea organismului” – spune Izabella Stambulsky.

Vesti bune anul 2017 are pentru Braila si Galati!

Echipa Virgil Pruteanu isi deschide portile si catre locuitorii din Braila si Galati, incepand din anul 2017. Daca pana acum, miile de doritori isi faceau drum catre Constanta pentru a beneficia atat de soare, cat si de Terapia Virgil Pruteanu, incepand cu anul urmator, acestia pot alege sa se orienteze spre Galati sau Braila, acolo unde discipolii sai cei mai de seama vor desfasura activitatea din cadrul noului cabinet de kinetoterapie manuala.

Galateni si braileni, incercati sa uitati de probleme, pentru ca anul 2017 inseamna kinetoterapie in Braila si Galati – de cea mai buna calitate!