Congestia nazala, un semnal de alarma!

Congestia nazala sau nasul infundat este un semnal de alarma pentru gripele de sezon, rinitele alergice sau afectiunile sinusale.

Pe langa disconfortul creat, congestia nazala afecteaza somnul si ne deposedeaza de energia pe care o acumulam, in mod normal, in timpul orelor de repaus.

Congestia nazala este declansata de circulatia ingreunata a aerului la nivelul foselor nazale, iar obstructia poate fi partiala sau totala. Aceasta afectiune frecventa atat la copii, cat si la adulti poate fi un simptom al unor afectiuni deja existente sau care sunt pe punctul de a se activa .

Printre cauzele congestiei nazale se numara alergiile sezoniere sau la diferiti factori de mediu, rinitele alergice, numite si febra fanului, infectiile cailor respiratorii superioare, gripele sau racelile, sinuzitele acute sau cronice.

Congestia nazala nu trebuie neglijata. Nu numai energia zilnica ne este afectata, dar pot surveni probleme de sanatate care, in mod normal si prevenite corespunzator, ar putea fi in buna masura evitate.

Gama Sinomarin reprezinta o solutie naturala impotriva nasului infundat. Sinomarin este un descongestionant nazal hipertonic, bogat in ingrediente marine benefice (saruri minerale si oligoelemente), care hidrateaza si curata cavitatile nazale, prin eliminarea mucusului acumulat, a alergenilor si a factorilor infectiosi.

Gama Sinomarin cuprinde solutii hipertonice 100% naturale atat pentru bebelusi si copii, cat si pentru adulti. Sinomarin este recomandat impotriva congestiei nazale, a rinitelor infectioase sau alergice, impotriva sinuzitei, a racelii si gripei.

Sinomarin ENT face parte din gama Sinomarin si este indicat post interventii chirurgicale endonazale, fiind prevazut cu sistem de valva antireflux, care previne contaminarea si cu pulverizare cu jet dinamic.

Gama Sinomarin poate fi utilizata ca atare sau ca o alternativa naturala la medicamentele descongestionante, sau in combinatie cu acestea, pentru a creste gradul de eficienta.

Pentru mai multe informaii despre beneficiile gamei Sinomarin pentru copii si adulti, intrebati medicul sau farmacistul si accesati link-ul:http://rontis.ro/divisions/otc/sinomarin/