3 solutii avansate cu actiune complexa pentru mobilitatea articulatiilor si coloanei vertebrale

Structurile articulare se degradeaza in timp odata cu varsta, ca urmare a unui stil de viata sedentar sau al practicarii sporturilor pe termen lung, ceea ce duce la lipsa mobilitatii si la dureri articulare.

Din punct de vedere statistic, cea mai frecventa problema articulara este artroza, fiind si a doua cauza de invaliditate la persoanele cu varsta de peste 50 de ani.

Acest lucru are impact socio-economic foarte important, deoarece este afectata calitatea vietii pe termen lung.

O alta afectiune care are un punct comun cu artroza si care la orice varsta se poate declansa este durerea lombara joasa (sau alte probleme ale coloanei vertebrale). Este o cauza frecventa de incapacitate de munca, intalnita chiar si la pacientii mai tineri, cu varste sub 45 ani, care sunt nevoiti sa stea in concediu medical mai mult timp si sa treaca prin programe de recuperare costisitoare si de lunga durata.

Sedentarismul si statul indelungat la birou pot fi cauzele principale pentru aparitia problemelor la nivelul coloanei vertebrale. De multe ori, problemele articulare si ale coloanei vertebrale sunt inevitabile din cauza stilului de viata, iar in perioada rece se pot amplifica la persoanele meteosensibile.

Insa avem la indemana solutii naturale si eficiente pentru prevenirea si tratamentul problemelor articulare, care functioneaza mai bine cand sunt abordate intr-o maniera holistica:

- Fa pasi - la propriu. La fiecare jumatate de ora/45 minute/o ora, plimba-te 5 minute. De asemenea, pentru probleme avansate la nivelul coloanei vertebrale, sunt indicate sedintele de kinetoterapie.

- In pauza de masa, plimba-te 10 minute inainte de a manca. Acest obicei te va ajuta sa-ti pui sangele in miscare, iti va mari puterea de concentrare si productivitatea si iti va imbunatati digestia.

- Renunta la masina, mergi pe jos sau opteaza pentru bicicleta ori pentru un mijloc de transport in comun. Vei ajunge la birou mult mai energizat decat in mod normal si poate chiar cu un tonus psihic mult mai bun.

- Energizeaza-te printr-o dieta bogata in fructe si legume proaspete, fructe uscate si seminte, grasimi sanatoase pentru a-ti asigura nutrientii de care ai nevoie. Pentru a avea oase puternice, ai nevoie de spanac, iaurt, lapte de soia, suc de portocale, cereale integrale etc.

Expertii de la Good Days Therapy va recomanda si alte solutii inovatoare - suplimente alimentare cu eficienta dovedita stiintific, pentru a interveni la timp in cazul problemelor aparute la nivelul sistemului osteoarticular.

O solutie inovatoare cu actiune complexa, de ajutor atat pentru seniorii care se confrunta cu lipsa mobilitatii, cu inflamatii si dureri articulare, cat si pentru sportivi sau persoane active, este produsul Celadrin™. Celadrin™ cu extracte 100% naturale contine o formula brevetata unica de acizi grasi nesaturati din uleiuri cetilate, care sunt stiintific prelucrati si rearanjati intr-o matrice special conceputa pentru un efect optim asupra mobilitatii si confortului articular.

Celadrin™ a fost studiat stiintific pe parcursul a 15 ani, cu studii publicate in reviste prestigioase in domeniul reumatologiei precum Journal of Rheumatology. Ajuta la mentinerea mobilitatii la nivelul articulatiilor, coloanei vertebrale si muschilor si la formarea normala a lichidului sinovial.

Celadrin™ Unguent Forte contine aceeasi formula brevetata unica de acizi grasi nesaturati din uleiuri cetilate, imbogatite cu mentol si are o actiune rapida, incepand cu 30 de minute de la aplicare.

Ca dovada a recunoasterii calitatii produsului, Celadrin™ este partenerul Federatiei Internationale de Medicina Sportiva (FIMS), afiliata la Comitetul Olimpic International. Prin masare, ajuta la lubrifierea articulatiilor incordate, la reducerea disconfortului articular si la nivelul coloanei vertebrale, la detensionarea muschilor obositi sau a ligamentelor intinse cauzate de accidentari.

Daca Celadrin™ actioneaza pe un spectru larg de probleme articulare si musculare, CartiMix Forte™ se adreseaza mai specializat cartilajului articular, ajutand la nutritia acestuia.

CartiMix Forte™ este un mix original de 8 ingrediente active dozate intr-o proportie optima, care ajuta la hranirea si consolidarea cartilajului articular, incetinind procesul de deteriorare al acestuia.

Conceput de specialistii de renume din Canada, formula CartiMix™ contribuie si la reducerea disconfortului la nivelul articulatiilor.

RoboFlex™ este un ajutor excelent pentru cei care se confrunta cu probleme ale coloanei vertebrale, in special pentru cei care au stil de viata sedentar, petrec mult timp pe scaun, la birou sau la volan.

Este recomandat pentru protectia si flexibilitatea coloanei vertebrale si pentru normalizarea activitatii nervoase. Actioneaza ca un antiinflamator natural (similar iubuprofenului) cu actiune rapida, incepand cu 30 de minute de la administrare, dar fara efecte adverse la nivel gastrointestinal sau cardiac. Specialistii din Canada au conceput formula unica IBUcell™, substanta activa din RoboFlex™.

Acizii alfa si izo-alfa din IBUcell™, constituientii bioactivi de baza, ajuta la o ameliorare prompta (incepand cu 30 de minute) a disconfortului coloanei vertebrale.

Produsele pot fi utilizate atat in mod individual, cat si in combinatie, in special pentru probleme articulare avansate. Pentru informatii suplimentare legate de modul de administrare si asociere a produselor, click aici.

Pentru consultanta personalizata legata de produsele noastre, suna la numarul de telefon 0724 582 769, iar pentru mai multe informatii acceseaza good-days.ro.