Caderea parului, un semn de sanatate precara

Caderea parului reflecta de cele mai multe ori probleme de sanatate care trebuie adresate impreuna cu inceperea unui tratament adecvat.

Care sunt aceste probleme? Stresul provocat de o trauma emotionala, anemia cauzata de o alimentatie care nu asigra nutrientii necesari organismului, dar si o boala precum diabetul si lupusul.

Indiferent care este cauza, in momentul in care se observa simptomele alopeciei, ca subtierea firelor de par, ruperea acestora si caderea in exces a parului, este important ca tratamentul sa se inceapa cat mai curand, pentru rezultate maxime.

Pe langa adresarea cauzei principale care a provocat alopecia, produsele folosite joaca un rol important.

Pentru ca acestea au o contributie mare in mentinerea si restabilirea sanatatii parului, compania Rekze Laboratories a dezvoltat o linie inovatoare impotriva caderii parului pentru a oferi rezultate maxime prin intermediul unor produse care pot fi eliberate fara prescriptie medicala.

Gama de produse lansata de Rekze Laboratories include: samponul '63', balsamul '43', serul tratament '24' si servetelele umede pentru curatarea scalpului ’28’.

Ingredientele folosite pentru produsele Rekze Laboratories, care includ printre altele si complexul activ Procapil, taurina, cafeina si complexul Kapilarine, ajuta la reducerea toxinelor care ar putea cauza parul sa devina casant si subtire si sa imbunatateasca abilitatea scalpului de a sustine cresterea unui par sanatos care este mai putin predispus ruperii si caderii.

Linia de produse destinata caderii parului si stimularii cresterii acestuia include si singurele servetele umede tratament pentru scalp de pe piata menite sa curete, sa hraneasca si sa mentina prospetimea scalpului pe toata durata zilei.

Samponul '63' combina 63 de ingrediente recunoscute pentru stimularea cresterii parului si pentru reducerea caderii acestuia. 63’ contribuie la obtinerea unui par sanatos si puternic eliberand scalpul de factori care obstructioneaza cresterea foliculilor si de acumularea de sebum, ajutand la obtinerea unui par si un scalp cat mai sanatoase posibil.

Balsamul '43' combina 43 de ingrediente pentru a conferi rezistenta parului si pentru a controla nivelul de hidratare ducand astfel la obtinerea unui par cu un aspect sanatos. Formula balsamului este astfel conceputa incat sa nu ingreuneze parul.

Serul tratament '24' contine o formula ce foloseste o tehnologie avansata menita sa trateze intregul scalp, nu doar zona vertex, combinand 24 de ingrediente care trateaza pierderea parului, mentinand in acelasi timp vitalitatea scalpului si actionand asupra disfunctiilor foliculilor pentru a obtine rezultate optime intr-o perioada scurta de timp.

Servetelele umede '28', primele de pe piata menite sa curete si sa hraneasca scalpul, combina peste 28 de ingrediente destinate tratarii procesului de subtiere a firelor de par si a pierderii parului, ajutand la mentinerea unui par sanatos fara riscul de a se rupe.