Suplimente pentru un sistem imunitar puternic

Generalitati

Suplimentele alimentare sunt medicamente naturale care vin in ajutorul formarii de energie. Acestea se gasesc sub forma de tablete, sirop, baton etc. si furnizeaza organismului substante nutritive necesare dietei zilnice.
Tratamentele de profilaxie cu ajutorul suplimentelor nutrivite reprezinta un mod eficient de a introduce in dieta minerale, vitamine si proteine atat de necesare mai ales daca ducem un mod de viata obositor, si avem tendinta sa consumam alimente tip fast-food.

Polenul de albine

Unul din cele mai cunoscute produse naturale care incarca organismului cu energie naturala este polenul de albine.
Fiind un supliment complex, beneficiile polenului de albine sunt date de o mare varietate de nutrienti necesari organismului, printre care se afla:
- mai mult de 12 vitamine;
- 18 aminoacizi;
- 28 tipuri de minerale;
- 14 acizi grasi benefici.

Acest supliment alimentar este absorbit de organism in mai putin de 2 ore de la ingerare, dupa care urme de polen pot fi gasite in sange, urina sau in lichid cefalorahidian, fapt ce atesta ca suplimentele pe baza de polen de albine actioneaza foarte repede.

Beneficiile polenului de albine

Urmatoarele beneficii pot fi observate dupa ce ai urmat o dieta cu polen de albine timp de cateva saptamani:

1. Polenul de albine aduce un aport de energie organismului, motiv pentru care acest supliment este indicat mai ales persoanelor care se recupereaza dupa o interventie chirurgicala.

2. Polenul ajuta organismul sa lupte cu factorii de stres sau poluanti care intra zilnic in corp prin mancare sau din mediul inconjurator.

3. Intareste sistemul imunitar si imbunatateste sanatatea aticulatiilor si musculaturii.

4. Totodata, polenul vine in ajutorul persoanelor care doresc sa piarda in greutate, deoarece regleaza cantitatea de zahar din organism.

5. Amelioreaza efectele secundare cauzate de tratamentul prin radioterapie in cazul pacientilor cu cancer.

Chlorella

Chorella este o alga unicelulara care contine un procent ridicat de clorofila, vitamine, proteine, aminoacizi si oligoelemente.

Datorita proprietatilor sale curative, suplimentele pe baza de chorella intaresc sistemul imunitar motiv pentru care ar trebui administrate mai ales persoanelor cu probleme grave ale sistemului digestiv.

Beneficii date de chlorella

1. Chorella imbunatatestea starea de sanatate, in general, si sistemul imunitar, in special, prin inlaturarea reziduurilor si pesticidelor din organism, ingerate prin alimentate.

2. Acest supliment alimentar imbunatateste sistemul digestiv, tratand persoanele care sufera de constipatii prin furnizarea de fibre care restimuleaza tractul digestiv.

3. Gama sa larga de vitamine si nutrienti iti va imbunatatii puterea de concentrare.

4. Si pielea va avea de castigat daca iei suplimente ce contin chorella, deoarece echilibreaza pH-ul pielii, conferind tenului stralucire.

5. Aceste suplimente te ajuta sa scapi de respiratia urat mirositoare prin eliminarea bacteriilor bucale si prin imbunatatirea sistemului digestiv.