(P) Unghiile tale sunt pregatite pentru intalnirea cu sandalutele preferate?

Tu stii ce este micoza unghiilor?

Probabil vei fi surprinsa, dar micoza unghiilor este una dintre cele mai frecvente afectiuni dermatologice.

Multi considera ca este doar o simpla problema estetica si ani de zile se “impaca” cu un aspect deloc prietenos al unghiilor.

Unghiile afectate isi modifica culoarea, devin albicioase, galben-brune, deformate, se ingroasa, se desprind de varful degetelor si devin dureroase.

Durerea este resimtita in timpul mersului si la atingerea unghiei. Tesuturile din jur se pot inflama si infecta cu bacterii, zona devenind rosie si dureroasa.

Cum poti contacta micoza unghiei?

Micoza unghiei apare dupa contactul direct cu o ciuperca care, favorizata de caldura si de umezeala locala, se dezvolta si produce modificari de culoare si aspect ale unghiei. Traumatismele locale, incaltamintea prea stramta sau cu tocuri prea inalte care preseaza unghiile sau transpiratia excesiva a picioarelor pot influenta aparitia micozei.

Purtarea frecventa de incaltaminte sport poate mentine un mediu cald si umed la nivelul piciorului, favorizand aparitia micozei unghiilor. De asemenea, aplicarea unghiilor false poate influenta aparitia micozei unghiilor.

De ce Kitonail?

Deoarece este un medicament eficient in micoza usoara pana la moderata a unghiilor, se aplica cu usurinta o singura data pe zi, penetreaza imediat unghiile si imbunatateste aspectul acestora.

Este important sa continui tratamentul zi de zi, micsorarea suprafetei infectate a unghiei este vizibila dupa primele 6 saptamani de tratament.

Durata recomandata a tratamentului este de pana la 6 luni la unghiile de la maini si de 9 pana la 12 luni la unghiile de la picioare. Tratamentul trebuie continuat pana la disparitia bolii, ceea ce inseamna pana cand alte unghii sanatoase au crescut din nou, transparente sau aproape transparente.

Pentru ca vine sezonul cald si stii exact ce modele de sandalute se poarta vara aceasta, bucura-te de o noua achizitie si nu iti ascunde unghiile!
Ai grija de sanatatea unghiilor tale!

Acest medicament contine ciclopirox si se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului.

Viza de publicitate Nr: 1035 / Data: 18.05.2016

ANGELINI PHARMACEUTICALS ROMANIA
Strada Drumea Radulescu nr. 52, Bucuresti,

Tel. +40 21 331 6767 / Fax +40 21 331 6786