Picioare grele? RuscoVen – Specialistul in bunastarea picioarelor tale!

Picioarele sunt o parte foarte importanta a corpului, acestea sprijinind toata greutatea corporala pe tot parcursul zilei.

La finalul unei zile istovitoare, trebuie sa ne asiguram ca acestea se relaxeaza si se odihnesc corespunzator, pentru a se pregati pentru rutina zilei urmatoare.

De aceea, picioarele trebuie tratate cat mai bine, o ingrijire speciala a acestora ajutandu-le sa scape de oboseala. Circulatia deficitara este una dintre cauzele principale ale oboselii pe care o resimti la nivelul picioarelor.

Cum sa mentii sanatatea si confortul picioarelor tale?

Gama RuscoVen de la Aboca, nr.1 in Italia, se dovedeste a fi remediul ideal impotriva picioarelor grele si obosite.

Fiind un tratament 100% natural, care favorizeaza microcirculatia si revitalizeaza picioarele, RuscoVen faciliteaza rapid disparitia senzatiei de picioare umflate si grele, oferind prospetime si confort.

RuscoVen este o gama completa de produse - in&out – cu capsule si gel pe baza de ingrediente din Agricultura Ecologica, care favorizeaza circulatia si este ideala pentru redobandirea sanatatii si confortului picioarelor tale, mai ales la finalul zilei.

Pe baza unor principii active naturale cum ar fi: Ruscus, Centella, Hamamelis, Vita-de-vie rosie sau Castan salbatic, gama RuscoVen favorizeaza circulatia la nivel periferic, conferind picioarelor tonifiere si prospetime. Solutia eficienta pentru sanatatea picioarelor tale!

Te invitam in Farmaciile Help Net pentru a beneficia de oferta speciala a lunii iulie: la achizitionarea oricarui produs din gama, primesti CADOU un RuscoVen Gel BIO 100 ml.