Miscarea este vitala pentru articulatii: Cum sa te bucuri de o viata activa in fiecare zi

Indiferent ca practici un sport de performanta sau de placere, esti un campion! Orice om care isi depaseste propriile limite sau care invinge inertia sedentarismului este, in felul sau, un campion!

Insa, uneori, si campionii mai pierd. Un accident nefericit, o miscare gresita la sala, rigidizarea articulatiilor odata cu varsta, o neputinta de a face sport din cauza durerilor de spate cauzate de orele indelungi petrecute la birou…

Sportul si viata profesionala

Daca petreci mai bine de 8 ore tintuit pe scaunul de birou, cu ochii in calculator, ai toate sansele sa dezvolti, in timp, dureri de spate, in special in zona cervicala dar si in zona lombara, dureri ale articulatiilor la nivelul mainii, din cauza tastatului continuu (includem aici si sindromul de tunel car-pian) dar si dureri de sciatica, daca obisnuim sa stam mult picior peste picior.

Cu astfel de neplaceri, ai fi nevoit sa spui adio stilului de viata activ, orelor tale preferate de aerobic sau sporturilor extreme, pentru ca recuperarea presupune o activitate fizica mai putin solicitanta pentru articulatii, cum ar fi orele de kinetoterapie sau hidrokinetoterapie.

Pe de alta parte, un stil de viata sedentar ar fi la fel de daunator, intrucat kilogramele in plus pun presiune pe articulatii iar lipsa miscarii conduce la cifoze, scolioze si rigiditate la nivelul articulatiilor.

Miscarea la varsta a treia

Sportul este benefic indiferent de anii pe care ii ai, insa, dupa o anumita varsta artrozele sau artritele iti pot afecta calitatea vietii, impiedicandu-te sa mai faci sport. Lipsa de lichid sinovial cauzeaza rigiditate si dureri la nivelul articulatiilor, din pricina tasarii vertebrelor.

Sportul de performanta

Daca esti sportiv de performanta, stii ca te supui unor riscuri de accidentare sau iti poti uza foarte mult articulatiille. Un exemplu este boala numita “Cotul tenismenului”, sau epicondilita laterala, in termeni medicali, o afectiune dureroasa cauzata de suprasolicitarea articulatiei cotului.

Vorbind la modul general, daca practici un sport, trebuie sa acorzi o atentie sporita alimentatiei si suplimentelor, sa pui accent pe alimentele bogate in acizi grasi esentiali, ce iti vor proteja membrana sinoviala.

E natural sa vrem sa evitam durerea. Uneori e inevitabila, dar acest lucru nu trebuie sa te faca sa renunti. Febra musculara poate fi un factor de discomfort, mai ales daca organismal tau nu se obisnuieste cu miscarea si produce mult acid lactic.

Se pot intampla si mici accidente, de la entorse la rupturi de ligament, insa toate trec, si, daca avem vointa si dorinta, ne putem relua stilul de viata activ dupa perioada de recuperare.

Solutii pentru articulatii solicitate

Dar, pentru ca iubesti miscarea, exista solutii astfel incat sa te bucuri din nou de starea de bine oferita de practicarea unui sport, indiferent de problema cu care te confrunti acum.

Bucura-te de tonusul fizic si psihic conferite de practicarea unui sport, fara dureri cauzate de febra musculara sau de suprasolicitarea articulatiilor! Celadrin™ Extract Forte este un produs potrivit pen-tru sportivii amatori sau de performanta pentru protectia zilnica a articulatiilor si muschilor in cazul suprasolicitarii lor sau pentru recuperare dupa accidentari ale tendoanelor si ligamentelor.

Celadrin™ este un produs inovator, care a ajutat milioane de oameni din intreaga lume sa se bucure din nou de mobilitatea si sanatatea articulatiilor! Celadrin™ este recomandat pentru toti cei care vor sa se bucure de o viata activa.

Celadrin™ Extract Forte (capsule) si Celadrin™ Unguent Forte (unguent) constituie solutia de incre-dere pe care noi o recomandam persoanelor active, fie ca vorbim de sportivii amatori sau de performanta.

Complexul Celadrin™ ajuta la sustinerea mobilitatii persoanelor care au o viata activa, fiind util in suprasolicitarea aparatului locomotor provocata de practicarea sporturilor sau in perioada de recuperare dupa accidente si leziuni ale aparatului locomotor.

Celadrin™ sustine mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor, chiar si in sporturile de performanta!

Celadrin™ Unguent reduce inflamatia asociata febrei musculare, contribuind la relaxarea tendoanelor si ligamentelor, asigurand, prin masaj local, o decontracturare a muschilor incordati dupa exercitii fizice.

Demn de mentionat este ca Celadrin™ Unguent Forte este partenerul Federatiei Internationale de Medicina Sportiva, afiliata la Comitetul Olimpic International. Suntem onorati sa le fim alaturi!

Totodata, in calitate de sustinatori ai performantei " la mare altitudine", suntem bucurosi ca cea mai tanara alpinista romana, Dor Georgeta Popescu, a obtinut un nou record mondial, atingand varful celui mai inalt vulcan din America de Nord, Pico de Orizaba (5636 de metri).

Pentru ca iubesti miscarea si vrei sa te bucuri de viata ca un campion, acum ai 15% reducere la gama Celadrin™ sau la TOT cosul de cumparaturi!