Produsele Odaban: solutia perfecta pentru combaterea transpiratiei excesive

Cunoscuta si sub termenul de hiperhidroza, transpiratia excesiva reprezinta cresterea anormala a cantitatii de transpiratie pe care o produce pielea.

Desi procesul transpiratiei este unul esential pentru sanatate, prin care corpul elimina toxinele si isi regleaza temperatura, acesta poate fi considerat o problema medicala atunci cand are loc in conditii extreme.

Transpiratia excesiva poate avea loc la nivelul intregului corp, insa zonele care au cel mai mult de suferit din cauza aceasta sunt axilele, palmele si talpile.

Disconfortul pe care il genereaza nu se limiteaza doar la mirosul neplacut, ci si la petele prezente adesea pe haine si la rusinea pe care o resimt cei carora li se intampla si care recurg, nu de putine ori, la izolare si la limitarea vietii sociale.

Cine poate fi afectat de hiperhidroza?

Cele mai numeroase cazuri medicale se inregistreaza in randul tinerilor, din cauza modificarilor hormonale ce au loc in organismul acestora dupa pubertate.

Ea poate aparea si ca o reactie secundara a administrarii anumitor medicamente, este asociata si cu alte afectiuni precum diabetul zaharat sau bolile cardiovasculare si cele nefrologice, dar se poate instala, tot datorita hormonilor, in randul femeilor ajunse la varsta menopauzei.

Stresul si anxietatea sunt alte posibile cauze ale aparitiei hiperhidrozei, asa cum este si cresterea brusca a masei corporale, respectiv obezitatea.

De ce trebuie combatuta hiperhidroza?

In ciuda faptului ca transpiratia este un proces normal, hiperhidroza ii poate inhiba din punct de vedere social pe cei care sufera de aceasta afectiune, tocmai din cauza mirosurilor neplacute pe care le emana si din cauza umiditatii adesea vizibile chiar si prin haine pe care o genereaza glandele sudoripare hiperactive.

Mai mult decat atat, o urmare a transpiratiei abundente poate fi si uzarea prematura a garderobei, care are, la randul sau, de suferit din cauza umiditatii excesive. Disconfortul nu este doar unul de ordin fizic, ci si unul de ordin psihic.

Persoanelecare au de-a face cu transpiratia excesiva se confrunta cu problema scaderii stimei de sine si cu aceea de a se afisa in public, respectiv de a se integra intr-un colectiv. Toate acestea pot duce, in cazuri extreme, la izolare si la scaderea calitatii vietii sociale a persoanelor care sufera de hiperhidroza.

De ce este Odaban cea mai eficienta solutie pentru combaterea hiperhidrozei?

Odaban este un produs farmaceutic, a carui prima formula a fost conceputa in 1971, cu 45 de ani in urma. Ulterior, aceasta a fost modificata si adaptata conform rezultatelor obtinute si este in continuare imbunatatita pe baza feedbackului primit de la utilizatori.

Odaban este un brand care a trecut testul calitatii si al timpului si care a fost testat dermatologic astfel incat este benefic pielii si trateaza totodata eficient problemele acesteia.

Medicii specializati in endocrinologie si dermatologie recomanda produsele Odaban tocmai pentru ca acestea sunt eficiente impotriva transpiratiei abundente si protejeaza pielea, inhiband activitatea glandelor sudoripare cu ajutorul substantelor active precum este clorura de aluminiu.

Antiperspirantul, lotiunea pentru maini si pudra pentru pantofi Odaban sunt eficiente inca de la prima utilizare. Antiperspirantul reduce transpiratia cu pana la 90% dupa doar 3 utilizari repetate, iar actiunea sa este una indelungata; astfel,antiperspirantul este adesea eficient timp de o saptamana, asadar durata de viata a unui flacon este si ea destul de lunga si ajunge adesea la aproximativ 6 luni.

Luand acest aspect in calcul, preturile Odaban sunt si ele competitive cu ce mai este prezent pe piata, insa calitatea lor este dovedit superioara. Pe langa ingredientele care impiedica transpiratia excesiva, antiperspirantul Odaban are si avantajul imbutelierii etans, care nu permite patrunderea aerului si a umezelii in flacon, astfel ca si calitatea acestuia se mentine intacta pana la folosirea integrala a solutiei.

In plus, acest produs nu usuca pielea, deoarece formula sa este imbogatita cu silicon hidratant, care protejeaza straturile superioare ale acesteia si le confera suplete si elasticitate.

Pudra pentru pantofi si lotiunea pentru maini de la Odaban impiedica transpiratia talpilor si a palmelor si confera acestora, la fel ca deodorantul, un miros neutru si o senzatie placuta de confort. De altfel, pot fi utilizate in paralel cu odorizante sau parfumuri cosmetice, pentru obtinerea unui miros specific acestora.

Produsele Odaban pot fi folosite atat de catre femei, cat si de catre barbati pentru combaterea transpiratiei excesive

Atunci cand sunt achizitionate direct de pe site-ul www.odaban.ro insotite de factura fiscala emisa de SC Active Life Care SRL, ele pot fi returnate in termen de 30 de zile, in cazul in care se dovedesc a fi ineficiente.

Garantia Odaban este un motiv in plus sa incerci aceste produse, in cazul in care ai de suferit din cauza transpiratiei excesive.

Produsele Odaban sunt disponibile in farmacii sau pot fi achizitionate direct de pe situl producatorului, la adresa https://www.odaban.ro/