Cum sa ai un dormitor relaxant

Cand vine vorba despre amenajarea unui dormitor, cu totii ne dorim sa fie o camera relaxanta, dar care sa aiba si un aspect elegant, luxos chiar. Toate acestea le vei obtine cu ajutorul mobilei de dormitor de calitate.

Alegerea unor obiecte de mobilier potrivite pentru dormitorul tau va cantari mult pentru a da o nota de eleganta camerei.

Mobilierul din lemn masiv de stejar reprezinta o alegere potrivita din acest punct de vedere, fiindca este intotdeauna de o calitate excelenta iar materialul din care este realizat este natural fara compusi chimici daunatori precum formaldehida continuti in pal melaminat.

Avantajele sunt nenumarate: un aspect deosebit si natural al camerei, calitate excelenta si o atmosfera linistita, care sa induca o stare de liniste si calm, de care avem nevoie cu totii. Mobilierul din lemn masiv sau furnir de stejar este solid si robust, de aceea creeaza si senzatia de siguranta. Astfel, te vei bucura de toate avantajele dormitorului tau nou mobilat.

Pentru un dormitor in care sa te simti excelent, alegerea patului este una destul de dificila. Acesta trebuie sa intruneasca mai multe criterii, de la un aspect elegant pana la confortul pe care trebuie sa il ofere. O alegere de vis este un pat matrimonial cu dimensiunile 160x200 cm furniruit cu stejar, cum numai la fabrica Mobilux sunt confectionate.

Este un pat fabricat din mdf furniruit cu insertii din lemn masiv, rezistent si foarte confortabil, care se potriveste chiar si celui mai pretentios dormitor.

Poti alege sa pui in dormitor chiar si un somptuos ancadrament de pat, daca ai spatiu suficient, aceasta piesa speciala de mobilier va inobila camera si va oferi un surplus de spatiu de depozitare.

Ca sa te asiguri ca atmosfera din aceasta camera este una cu adevarat relaxanta, linistitoare, alege si un covor pufos si o patura moale pentru pat.

Lenjeria trebuie sa fie si ea confectionata din bumbac de calitate, iar culorile trebuie sa fie cat mai neutre, caci astfel iti vor induce o stare de bine si vei avea un somn cu adevarat odihnitor.In ceea ce priveste culorile pentru mobilier si pentru pereti, tonurile pe care le alegi trebuie sa fie in armonie cu personalitatea ta, trebuie sa tii cont de acest aspect.

Daca vrei mobila de efect, producatorul de mobila Mobilenia este alegerea excelenta. Obiectele de mobilier sunt realizate cu cea mai mare precizie, din cele mai bune materiale. Poti oricand sa mergi sa vizitezi showroom-ul situat in Bucuresti, pe Soseaua Pantelimon nr 161.