Scapa de anxietate cu ajutorul camerelor de supraveghere video

Nimeni nu se simte cu adevarat confortabil atunci cand pleaca de acasa pentru o perioada lunga de timp. Desi majoritatea proprietarilor isi iau masuri de precautie, sentimentul de neliniste ramane totusi in subconstient. Ferestrele inchise sau blocarea cailor de acces nu reprezinta o piedica pentru un hot priceput.

Diminuati starea de nesiguranta cu camere supraveghere video.

Sa stii ca ai casa in siguranta este fara indoiala un sentiment de nepretuit. O modalitate buna de a descuraja orice intentie rau voita este amplasarea camerelor de supraveghere video pe peretii exteriori ai casei. In acest fel, riscul de a primi vizite de la musafirii nepoftiti scade considerabil. Pentru o protectie totala, ideal ar fi sa instalati in interiorul locuintei camere de supraveghere ascunse sau senzori de efractie conectati la un sistem de alarma.

Calitatea imaginilor surprinse este un alt factor important ce contribuie la atenuarea starii de ingrijorare atunci cand plecati in concediu, de exemplu. Din acest punct de vedere puteti lua in considerare achizitionarea de camere supraveghere hd. Nivelul detaliilor este ridicat si in acest fel se pot identifica foarte usor anumite elemente cheie cum ar fi numarul de inmatriculare sau fizionomia fetei.

In alta ordine de idei, o camera de supraveghere high definition poate fi solutia perfecta de monitorizare pentru locuinta dumneavoastra doar daca este echipata cu leduri infrarosu. Se mai numesc si camere cu night vision. Aceasta tehnologie ii permite camerei de exterior sa vada inclusiv pe timpul noptii cand hotii devin mai activi.

Vizualizarea de la distanta a camerelor de supraveghere.

Un sistem de monitorizare cu camere de interior sau exterior este eficient atunci cand ii ofera utilizatorului si posibilitatea de a vedea imaginile de la distanta prin internet. Astfel, cand sunteti cuprins de anxietate, aveti posibilitatea sa vedeti ce se intampla acasa direct din aplicatia instalata pe telefonul mobil.

Daca optati pentru amplasarea camerelor de exterior rotative ptz, aplicatia instalata in telefonul mobil, va permite sa modificati unghiul de vizualizare prin controlul functiilor de rotatie in plan vertical si orizontal. Cu ajutorul acestor functii, puteti patrula pe intreaga suprafata exterioara a casei, identificand potentialele nereguli.

Prin aceasta modalitate de supraveghere sporiti atat siguranta propriei locuinte cat si linistea de care aveti nevoie. Echipa eyewatch va ofera sisteme de supraveghere la cele mai inalte standarde care sa corespunda nevoilor si cerintelor dumneavoastra. Totodata, va indruma si in privinta detaliilor tehnice.

Mai jos, puteti vedea inclusiv o proba video realizata cu o camera supraveghere full hd.
https://www.youtube.com/watch?v=U6f_HNwXSz8