Echipeaza-te pentru sezonul rece

Odata cu intrarea in noul sezon, incepem sa simtim cum aerul devine mai uscat, mai aspru, cum vantul bate mai tare, mai rece si se petrec schimbari bruste de temperatura. Din cauza acestor schimbari, persoanele cu un sistem imunitar sensibil vor avea cel mai mult de suferit. Alte consecinte negative ale sezonului rece se rasfrang si asupra starii de spirit generale.

Pentru a preveni aceste simptome nedorite, care ne pot afecta rezultatele si productivitatea atat la locul de munca, cat si in mediul personal, medicii adesea recomanda inceperea unei cure cu vitamine.

inceputul iernii este o foarte buna perioada pentru revitalizarea organismului printr-o cura de vitamine i de minerale. Acest aport de elemente esentiale este cel care regleaza metabolismul, intareste sistemul imunitar si mareste capacitatea organismului de a infrunta iarna care se apropie. Alaturi de o alimentatie sanatoasa si un stil de viata echilibrat, vei intra in noul sezon plin de energie!

Vitamax vine in ajutorul tau cu 2 produse care iti aduc un plus de energie si iti sustin sistemul imunitar.

Vitamax contine o combinatie unica de 34 de elemente care te ajuta sa scapi de oboseala si sa ai parte de o revigorare rapida. Este un supliment alimentar ce creste rezistenta organismului datorita continutului de vitamina A, C si E, seleniu, ulei de germeni de grau si lecitina. Totodata, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la dezvoltarea unui fizic si psihic sanatos.

Vitamax Q10 este un revitalizant si fortifiant care iti ofera energie pentru intreaga zi. Contribuie la mentinerea unui nivel optim de minerale si vitamine in corp si la reducerea oboselii, fiind recomandat persoanelor cu varste peste 12 ani.

Ai grija de organismul tau impreuna cu Vitamax! Descopera mai multe detalii pe www.vitamax.ro.