Centrul naturist de sanatate STEAUA DIVINA te invita la workshop-ul : MENOPAUZA - O abordare inteleapta si o noua provocare

Draga femeie,

Poate ca tu crezi ca mai e o vesnicie pana la varsta la care se declanseaza menopauza. Tu poate crezi ca pe tine nu te va atinge aceasta schimbare!
Si totusi acest moment va veni! Depinde de tine cat de tarziu. Depinde de tine daca va fi insotit sau nu de cortegiul de efecte devastatoare pentru trup si suflet, pe care l-au cunoscut atatea femei inaintea ta!

Vino la acest workshop! Ceea ce afli si aplici in acest workshop azi, iti poate asigura "imunitatea” fata de neplacerile de maine ale menopauzei. Te invata sa eviti aceste probleme care iti pot afecta sanatatea, sexualitatea, echilibrul emotional, respectul de sine si relatiile cu cei din jur.

Subiectul merita atentia ta azi. Ai nevoie de informatiile pe care majoritatea femeilor nu le cunosc, pentru ca sa nu traiesti calvarul pe care il traiesc majoritatea femeilor. Si aceste informatii nu le gasesti pe internet.

Medicina clasica trateaza menopauza cu ajutorul terapiei de substitutie hormonala. Ce inseamna asta? Substante chimice! Acetatul de medroxiprogesteron are un efect puternic negativ si imprevizibil asupra organismului femeii. Esti pregatita sa iti asumi acest risc sau preferi calea blanda a remediilor naturale?! Tu alegi!

Analizele hormonale din sange, analizele clasice, nu sunt perfect edificatoare. Cercetarile recente dovedind faptul ca analizele care testeaza cu acuratete nivelul hormonilor biodisponibili testuturilor sunt cele din saliva.

Te afli in preajma varstei de 45 de ani, cand se instaleaza de obicei menopauza?

Atunci ai si mai multe motive sa afli acum metodele prin care poti sa dezamorsezi aceasta "bomba", denumita menopauza.

Daca ai intrat deja la menopauza, workshop-ul acesta este un training intensiv care iti ofera un program holistic unicat – nu pentru supravietuire la minima rezistenta, ci pentru a-ti regasi inflorirea fizica si emotionala precum si bucuria de a continua sa fii creativa in noua etapa de viata in care ai intrat.

Impreuna cu echipa de medici care au acumulat pretioase studii in fitoterapie, apiterapie, ayurveda, aromaterapie, dietoterapie, acupunctura, vei descoperi:

– metodele neinvazive si naturale de echilibrare hormonala la menopauza, de tratare si vindecare a celor peste 35 de simptome ale menopauzei: menstruatii neregulate, bufeuri, uscaciune vaginala, tulburari emotionale si cognitive, modificari ale libidoului, hipertensiune arteriala, tulburari ale somnului, afectiuni dermatologice, obezitate, osteoporoza etc.

– care sunt trasaturile psihologice feminine cele mai valoroase, care te fac unica - ce cicluri de existenta traversezi

– tot ce-ti foloseste sa stii despre stadiile menopauzei (premenopauza, perimenopauza, menopauza, postmenopauza), care sunt dezavantajele si riscurile fiecarei etape precum si care sunt cele 12 tipuri de menopauza

– de ce, chiar daca pentru multe femei menopauza este o problema fiziologica si psihologica, tu poti sa te deconditionezi si sa iesi de sub influenta fluctuatiilor hormonale

– cum poti sa-ti amplifici puterea de atractie, sa-ti pastrezi libidoul, senzualitatea si sa ai o viata sexuala implinita chiar si dupa 45 de ani – terapii holistice pentru regenerare si armonizare – cum poti transforma criza majora a menopauzei in cea mai mare sansa de crestere si transformare de la adolescenta incoace.

Draga femeie,
Da-ti sansa sa fii tanara pana la capat! Alege sa fii inteleapta, puternica si unica prin cunoastere!

Workshop-ul este sustinut de:
Dr. Munire Ibram
Medic cu competenta in apifitoterapie, ayurveda, specialist medicina muncii

Dr. Violeta Parvu
Medic cu competenta in apifitoterapie, ayurveda, specialist medicina de familie

Dr. Andreea Dragomirescu
Medic cu competenta in apifitoterapie, ayurveda, specialist medicina de familie

Evenimentul se va desfasura in perioada:
12-13 decembrie

Locatia:
Bucuresti, Bulevardul Magheru, nr. 29

Programul:
Sambata 12 decembrie, orele 11-18
Duminica 13 decembrie, orele 15-18

Costul:

Participarea la acest eveniment costa 450 lei.Invitatiile achitate pana pe 4 decembrie beneficiaza de reducere de 10 %.
Pana pe 4 decembrie, pentru fiecare persoana inscrisa suplimentar, primesti reducere de 25 %.
Persoanele care inscriu pana pe 4 decembrie inca 4 solicitari beneficiaza de gratuitate.
Locurile sunt limitate.

Pentru rezervari si detalii organizatorice va rugam sa ne contactati la telefon:0723489556;0726206397

IN CADRUL WORKSHOP-ULUI VA OFERIM iN PREMIERa IN ROMANIA
TESTELE HORMONALE DIN SALIVA – EVALUAREA CEA MAI CORECTA A NIVELULUI HORMONAL

Dr Munire Ibram relateaza:
Pana acum, in orice laborator din tara noastra, nivelul hormonal se testa in mod obisnuit prin analizele din sange.
insa cercetarile dovedesc faptul ca analizele hormonale din saliva sunt cele care testeaza cu acuratete nivelul hormonilor biodisponibili.

In sange gasim doar substante hidrosolubile, ca vitamine hidrosolubile, carbohidrati, proteine, hormoni hidrosolubili. Hormonii sexuali, derivati din colesterol, deci substante liposolubile, devin hidrosolubile prin atasarea la o proteina, astfel incat in sange vom gasi preponderent (95%) fractiunea legata a hormonilor.

Insa aceasta parte a hormonilor sexuali nu poate fi recunoscuta de receptorii celulari tocmai din cauza proteinelor atasate. Estrogenul, progesteronul si testosteronul actioneaza in multiple tesuturi din corpul femeii, peste zece la numar pentru fiecare in parte. insa receptorii celulari recunosc doar moleculele de hormoni libere.

Numai aceste molecule sustin, protejeaza si au roluri fiziologice asupra tesuturilor. Cele legate de proteine nu pot fi folosite de catre organe, ci se elimina din corp prin bila. De aici intelegem faptul ca spre exemplu, masurarea progesteronului din sange se refera la progesteronul care nu poate fi folosit in tesuturi. Fractiunea libera din sange a progesteronului se ridica la maxim 3-5% din intreaga cantitate de progesteron sangvin; iar aceasta este fractiunea care se regaseste in tesuturi si in saliva.

Tratamentele hormonale cele mai eficiente sunt cele naturale. Un avantaj foarte important al testelor hormonale efectuate din saliva este acela de a oferi posibilitatea evaluarii corecte a tratamentului. Repetarea analizelor dupa o perioada de tratament evidentiaza eficienta tratamentului sau indica ajustarea precisa a dozelor de remedii naturale, in functie de aceste masuratori salivare.
Testele salivare se determina o singura data in vederea instituirii unui tratament precis ghidat de catre medicul fitoterapeut, sunt complet neinvazive si foarte usor de prelevat.

Relatare workshop
Menopauza – 24-25 octombrie 2015

Intotdeauna am fost o femeie plina de vitalitate, sanatoasa, nu m-am gandit niciodata ca ar putea fi altfel.
De aproximativ 3 ani, gradat au inceput sa apara primele simptome neplacute, care au devenit in timp din ce in ce mai suparatoare, ca de exemplu: constipatia, diminuarea memoriei de scurta durata, stari de devitalizare grave, somnolenta, menstruaiie neregulata, dureri pre/post menstruale puternice si de lunga durata, probleme de digestie, meteorism abdominal, uscaciunea tenului, inflamatii/infectii genitale recidivante, acnee, dureri articulare, iritabilitate, tristete, lipsa poftei de viata, depresie. Nu m-am gandit ca aceste simptome/afectiuni pot fi asociate perioadei de premenopauza, ma gandeam ca sunt prea tanara pentru asa ceva, la 42-43 de ani.

Dupa 2 ani am facut analizele hormonale care au confirmat totusi intrarea mea in perioada de premenopauza.
La workshop am gasit raspuns la toate intrebarile mele legate de aceste simptome/afectiuni, am inteles ce efort imens depune intreaga mea fiinta, tot corpul meu, ca sa faca fata fluctuatiilor hormonale survenite. Simt o usurare sufleteasca foarte mare, o stare de relaxare, ca exista multiple solutii naturale de a ma echilibra, atat fizic cat si emotional si am auzit relatari despre femei care punand in practica ce au invatat au obtinut rezultate chiar exceptionale.
Prin intermediul acestui workshop am ajuns sa ma cunosc mai bine, mai profund, sa-mi descopar propria feminitate.

imi doresc sa le spun tuturor femeilor ca sunt minunate, ca exista solutii si sperante reale la orice varsta de a imbunatati considerabil calitatea vietii, de a readuce zambetul pierdut pe buze, bineinteles si in functie de disponibilitatea fiecareia de a depune eforturile necesare pentru aceasta.
Sunt foarte recunoscatoare ca am avut posibilitatea sa particip la acest workshop.

Multumesc tuturor medicilor pentru profesionalismul, blandetea, rabdarea, caldura sufleteasca si preaplinul cu care ne-au impartasit din experientele lor si ne-au redat speranta si bucuria de a trai.

Va multumesc din suflet,

H. C. - Bucuresti 10 noiembrie 2015

Pentru ca ai grija de sanatatea ta, Steaua Divina te premiaza!

Poti castiga o invitatie gratuita la acest eveniment participand la concursul nostru, aici:

https://www.facebook.com/steaua.divina/?sk=app_137541772984354