Protejeaza-ti organismul prevenind bolile de ficat si bila

Odata cu revenirea frigului, ne bucuram impreuna de sarbatori, cadouri si bucuria aferenta acestui sezon, insa din pacate, revine si riscul crescut de a ne imbolnavi.

Pentru a preveni orice inceput de boala care ne-ar putea reduce din bucurie, este important ca mai intai sa ne documentam corespunzator asupra factorilor ce ne pot afecta sanatatea si starea de bine, cat si asupra tratamentelor necesare in caz de boala.

Asa cum stim deja, ficatul este organul care are rol de filtru al organismului: purifica si elimina toxinele acumulate din mancarea si bautura pe care le consumam zilnic. De asemenea, ficatul mai are rol si in producerea bilei, a factorilor de coagulare a sangelui si a unor proteine, in distributia sangelui in organism, a vitaminelor, mineralelor si a glucozei.

Avand o functie atat de importanta, trebuie sa ne asiguram ca il tratam corespunzator.
Astfel, recomandam intrebuintarea unui medicament homeopat pentru ameliorarea unor manifestari asociate afeciunilor ficatului i ale vezicii biliare, care reduce durerile abdominale si senzatia de greutate din aceasta zona. Totodata, prezenta senzatiei de greata, balonare si gust amar aferenta acestor boli, poate fi si ea eliminata cu eficienta.

Utilizarea unor astfel de remedii scade iritabilitatea, iar la o distanta de doar cateva zile dispar starile depresive si se imbunatateste starea de bine.

Acest tip de medicament este utilizat in mod traditional, conform principiilor terapeutice homeopate, pentru ameliorarea unor manifestari asociate afectiunilor ficatului si ale vezicii biliare.
Acest remediu homeopat are la baza ingrediente naturale precum armurariu, rostopasca, fosfor alb si altele, care au roluri majore in reducerea inflamatiei si durerii, greata de la nivelul stomacului ameliorandu-se si ea rapid. De asemenea, fosforul alb are o eficienta dovedita in tratamentul concomitent in hepatita acuta si cronica.

Sanatatea ficatului poate fi pastrata usor, prin adoptarea si respectarea unui stil de viata corect. Sunt recomandate in acelasi timp exercitiile fizice constante si reducerea consumului de alcool, pentru un sezon lipsit de griji.

Afla mai multe detalii pe www.omega-pharma.ro